ΚΟΣΜΟΣ

Στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή που τζιχαντιστής ανατινάζεται μέσα σε εστιατόριο στο Παρίσι

Στη δημοσιότητα βίντεο από τη στιγμή που τζιχαντιστής ανατινάζεται μέσα σε εστιατόριο στο Παρίσι

Βίντεο από κάμερα εσωτερικής ασφαλείας που καταγράφει την τρομακτική στιγμή όπου ένας από τους βομβιστές αυτοκτονίας, που σκόρπισαν το θάνατο στο Παρίσι τον Νοέμβριο του 2015, πυροδοτεί τα εκρηκτικά που φέρει κάτω από τα ρούχα του και ανατινάζεται μέσα σε πολυσύχναστο γαλλικό εστιατόριο, δόθηκε για πρώτη φορά στη δημοσιότητα από τηλεοπτική εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης, έξι μήνες μετά το μακελειό στην «Πόλη του φωτός», στο οποίο βρήκαν το θάνατο 130 άνθρωποι.

Σύμφωνα με την τηλεοπτική εκπομπή “Zone Interdite” (Απαγορευμένη Ζώνη) του καναλιού M6, οι εικόνες του θανάτου του Μπραχίμ Αμπντεσλάμ, 31 ετών, κατεγράφησαν από κάμερες εσωτερικής ασφαλείας του εστιατορίου “Comptoir Voltaire” το βράδυ της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου του περασμένου έτους, όταν ένας πυρήνας του ISIS σκόρπισε τον τρόμο και το θάνατο σε διαδοχικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ήταν εκείνη η νύχτα που ο Αμπντεσλάμ, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, χλωμός και νευρικός κατεβαίνει από το αμάξι που τον μετέφερε στο σημείο και εισέρχεται στο γαλλικό εστιατόριο στις 21:40.

Ο τζιχαντιστής του ISIS κατευθύνεται προς ένα άδειο τραπέζι, χαμηλώνει το κεφάλι του, που καλύπτει με το αριστερό του χέρι σα να προσεύχεται για τελευταία φορά και στη συνέχεια πυροδοτεί τα εκρηκτικά.

Ο ίδιος σκοτώνεται αμέσως, το απίστευτο όμως είναι ότι όσοι από τους πελάτες του εστιατορίου κάθονταν γύρω του, «δραπέτευσαν» από αυτό το σκηνικό θανάτου με ελαφρά τραύματα.

Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα ενημέρωσης, το σώμα του τρομοκράτη διαμελίστηκε σε τέτοιο βαθμό, που οι ιατροδικαστές βασίστηκαν σε ένα μικρό δείγμα των δακτυλικών αποτυπωμάτων του για να τον ταυτοποιήσουν.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπραχίμ Αμπντεσλάμ ήταν αδελφός του Σαλάχ Αμπντεσλάμ, 26 ετών, ο οποίος δραπέτευσε από το Παρίσι στις Βρυξέλλες αρνούμενος τελικώς να πυροδοτήσει τη δική του ζώνη αυτοκτονίας στο Stade de France, κατά τη διάρκεια του φιλικού ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Γαλλίας και της Γερμανίας.

Ο Σαλάχ Αμπντεσλάμ συνελήφθη στις Βρυξέλλες τον περασμένο μήνα, λίγο πριν οι συνένοχοι του σκοτώσουν 32 ανθρώπους σε δύο διαφορετικές επιθέσεις στο αεροδρόμιο και το μετρό της βελγικής πρωτεύουσας και αναμένεται να εκδοθεί πίσω στη Γαλλία προκειμένου να δικαστεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ GALLERY TOY NEWSBOMB ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ.


Attentats de Paris: Un kamikaze se fait... από morandini

Source: DailyMail.co.uk

Σχετικές ειδήσεις