ΚΟΣΜΟΣ

«Έξοδος» για την Amy

«Έξοδος» για την Amy
Δείτε τα αστρολογικά δεδομένα που ανέδειξαν την Amy Winehouse σε πρωταγωνίστρια ενός ακραίου δράματος...

Το περασμένο Σάββατο 23 Ιουλίου, η σύγχρονη μουσική σκηνή έχασε μια από τις καλύτερες φωνές της και ανάμεσα στην πραγματική θλίψη και τα σχόλια του Τύπου, ας δούμε τα αστρολογικά δεδομένα που ανέδειξαν την Amy Winehouse σε πρωταγωνίστρια ενός ακραίου δράματος.

Στην αστρολογική παρουσίαση της, που έγινε πριν από ένα μήνα περίπου με αφορμή την αναβολή της συναυλίας της στην Αθήνα, είχα αναφερθεί στο πέρασμα του Κρόνου από την γενέθλια θέση του το φθινόπωρο του 2012 και την κρισιμότητα αυτής της διέλευσης για την καριέρα αλλά και την ζωή της -μακαρίτισσας πλέον- τραγουδίστριας.

Και η παρατήρηση μιας καλής φίλης που διάβασε το άρθρο ήταν «δεν την βλέπω να φτάνει μέχρι εκεί». Δυστυχώς είχε δίκιο, αφού τελικά ο Άρης, ο Πλούτωνας αλλά και ο Κρόνος δεν της επέτρεψαν να κερδίσει το «στοίχημα» της επόμενης χρονιάς.

Στο συγκεκριμένο άρθρο είχα τονίσει, τόσο τον εξαιρετικά δραστικό Ποσειδώνα, αυτουργό μιας ατέρμονης φυγής, όσο και τις αυτοκαταστροφικές τάσεις των «κρυφών» τετραγώνων ανάμεσα στις συνόδους του (αστρικού) Άρη και της Αφροδίτης από την μία, και του (τροπικού) Κρόνου με τον Πλούτωνα από την άλλη.

Όλα αυτά βέβαια, χωρίς την πλήρη γνώση του γενέθλιου χάρτη της, αφού η ώρα γέννησης της παρέμενε άγνωστη.

Το νέο στοιχείο που υπάρχει στην διάθεση μας είναι το ωροσκόπιο της Amy Winehouse, όπως το δημοσίευσε ο αστρολόγος Φρανκ Κλίφορντ, με ώρα γέννησης 22:25.

Και αν μη τι άλλο ο Ωροσκόπος στους Διδύμους, δικαιολογεί επαρκώς την ιδιαίτερη ευαισθησία της Amy στους πνεύμονες (εμφύσημα), ένα πρόβλημα που είχε επιδεινωθεί εξ αιτίας της αλόγιστης χρήσης ουσιών και ιδιαίτερα του κρακ.

Ιδιαίτερα σημαντική ως προς αυτό το θέμα είναι και η τοποθέτηση της συνόδου Κρόνου-Πλούτωνα στον 6ο οίκο (με σύστημα οικοθεσίας Placidous). Οι δύο πλανήτες υποδηλώνουν χρόνια προβλήματα υγείας και τα «κρυφά» τετράγωνα τους με τον αστρικό Άρη και την αστρική Αφροδίτη έδωσαν σάρκα και οστά σε αυτήν την τάση, με επιπλέον «μπόνους» τις μανιοκαταθλιπτικές εκρήξεις της Amy.

Εξ ίσου αντιπροσωπευτική του καλλιτεχνικού δρόμου που ακολούθησε αλλά και των επιλογών της είναι και η παρουσία του Ποσειδώνα στον 7ο οίκο του ωροσκοπίου της, ενώ η αναγνώριση και η επιτυχία της σκιαγραφείται από την σύνοδο της Δήμητρας με το Μεσουράνημα, σε τετράγωνο μάλιστα με τον αστρικό Δία και τον αστρικό Ουρανό στον Σκορπιό.

Διαβάστε περισσότερα στο astrology.gr