ΚΟΣΜΟΣ

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Egyptair – Έκρηξη στο αεροσκάφος δείχνουν φωτογραφίες δορυφόρου

Αποκλειστικό Newsbomb.gr: Egyptair – Έκρηξη στο αεροσκάφος δείχνουν φωτογραφίες δορυφόρου

Αποκλειστικές πληροφορίες φέρνει στο φως το Newsbomb.gr, με  νέα στοιχεία τα οποία προέκυψαν από τις αγωνιώδεις έρευνες γύρω από το μοιραίο αεροσκάφος της EgyptAir που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ, τα ξημερώματα της Πέμπτης (19/05).

Του Μάνου Πιτσιδιανάκη

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως, σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκεντρώνονται από τις έρευνες των αρμοδίων αρχών, γύρω από τη συντριβή του αεροσκάφους που πραγματοποιούσε την πτήση MS804 της Egyptair, με αεροφωτογραφίες να δείχνουν ότι σημειώθηκε έκρηξη στην άτρακτο του αεροσκάφους.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του newsbomb.gr, αεροφωτογραφίες από δορυφόρο που έχουν στη διάθεσή τους οι αρχές της Αιγύπτου, δείχνουν το αεροσκάφος της Egyptair εν πτήσει, όταν στην μέση της ατράκτου και σε σημείο κοντά στα φτερά εμφανίζεται μεγάλη λάμψη.

Οι ειδικοί που ανέλυσαν τα φωτογραφικά καρέ αναφέρουν ότι η έκρηξη σημειώθηκε στο χώρο των αποσκευών.

Μετά την έκρηξη, το αεροσκάφος έγειρε αριστερά και δεξιά και στην συνέχεια άρχισε η γρήγορη βύθιση του προς την θάλασσα.

Οι ίδιες πηγές εκτιμούν ότι ένας μικρός εκρηκτικός μηχανισμός τοποθετήθηκε λίγη ώρα πριν απογειωθεί το αεροσκάφος από υπάλληλο του αεροδρομίου «Σαρλ ντε Γκολ» του Παρισιού, ο οποίος εργάζεται στην υπηρεσία εκφόρτωσης των αεροσκαφών.

Έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη έχουν ξεκινήσει οι γαλλικές μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες μελετούν όλα τα βίντεο του αεροδρομίου προκειμένου να συγκεντρώσουν τα απαραίτητα στοιχεία για να φτάσουν στη σύλληψή του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ