ΚΟΣΜΟΣ

Μωρό έχει πλήρως ανεπτυγμένο πέος, σεξουαλικές ορμές, γένια και δύναμη 25χρονου! (video)

Μωρό έχει πλήρως ανεπτυγμένο πέος, σεξουαλικές ορμές, γένια και δύναμη 25χρονου! (video)

Από μία εξαιρετικά σπάνια πάθηση πάσχει ένα αγοράκι μόλις ενός έτους στην Ινδία, το οποίο έχει πλήρως ανεπτυγμένο πέος, γένια, αλλά και τις σεξουαλικές ορμές ενός εφήβου!

Ο μικρός Akash υποφέρει από «πρόωρη εφηβεία», με αποτέλεσμα τα επίπεδα τεστοστερόνης στον οργανισμό του να είναι αντίστοιχα με αυτά ενός 25χρονου άνδρα. Κάτι που σημαίνει ότι όχι μόνο έχει γένια και τρίχες στο σώμα του, αλλά - σύμφωνα με τους γιατρούς – και αυξημένες σεξουαλικές ορμές.

Το άτυχο αγοράκι άρχισε να εμφανίζει την ορμονική αυτή ανωμαλία από όταν ήταν έξι μηνών. Όπως εκμυστηρεύτηκαν οι γονείς του, τα γεννητικά του όργανα άρχισαν να αναπτύσσονται δυσανάλογα με το υπόλοιπο σώμα του και με ανησυχητικό ρυθμό, εμφανίζοντας παράλληλα υπερβολική τριχοφυΐα

Παρόλα αυτά, η μητέρα του καθυστέρησε να το πάει στο γιατρό, ευελπιστώντας ότι η ανησυχητική ανάπτυξη του γιου της θα σταματούσε, με αποτέλεσμα αυτός να έχει πλέον πλήρως ανεπτυγμένα αναπαραγωγικά όργανα.

«Στην αρχή νομίζαμε ότι ήταν απλά ένα μεγάλο μωρό, όμως αργότερα συνειδητοποιήσαμε ότι αυτό δεν μπορούσε να ήταν φυσιολογικό», ανέφερε η μητέρα του Akash, συμπληρώνοντας: «Το πέος του έγινε όσο ενός ενήλικου άνδρα και ξέραμε ότι κάτι πάει στραβά».

Από την πλευρά του, ο γιατρός Vaishakhi Rustagi τόνισε στουςHindustan Times:«Η διαταραχή αυτή συνήθως προκαλείται από όγκο στον εγκέφαλο ή στο στομάχι, αλλά οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι τέτοιο. Ο μικρός ήταν τυχερός γιατί ο όγκος αυξάνει τις επιπλοκές οδηγώντας σε καρκίνο», ενώ παιδίατρος του Max Super Speciality Hospital συμπλήρωσε: «Η πρώιμη εφηβεία είναι τραυματική εμπειρία για ένα τόσο μικρό αγόρι και το κάνει ιδιαίτερα βίαιο. Η μυϊκή του δύναμη αυξήθηκε τόσο που ούτε οι γονείς του δεν μπορούσαν να το ελέγξουν. Βλέπουμε τέτοιες περιπτώσεις μια φορά τα δέκα χρόνια. Αν δεν αντιμετωπιστούν κατάλληλα τα παιδιά γίνονται πολύ βίαια και οι φυσικές αλλαγές είναι ακατάλληλες για την ηλικία τους. Επίσης θα σταματήσουν να αναπτύσσονται μετά από λίγα χρόνια και δεν θα ξεπεράσουν σε ύψος το 1,2 μέτρο».

Ο Akash ακολουθεί ορμονική θεραπεία μετά από συμβουλή γιατρού στον οποίο τον πήγαν οι γονείς του όταν η φωνή του άρχισε να «σπάει» κλείνοντας 1,5 χρόνο ζωής. Μετά από πέντε μήνες το μέγεθος των γεννητικών του οργάνων μειώθηκε, ενώ θα συνεχίσει την αγωγή μέχρι να είναι διανοητικά σε θέση να κατανοήσει τις αλλαγές στο σώμα του…

Σχετικές ειδήσεις