ΚΟΣΜΟΣ

Μπερλουσκόνι: «Είμαι ήρεμος, αφήνομαι στα χέρια του Θεού»

Μπερλουσκόνι: «Είμαι ήρεμος, αφήνομαι στα χέρια του Θεού»

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, θα υποβληθεί σε «επέμβαση για αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας», όπως ανακοίνωσε ο προσωπικός γιατρός του, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.

«Είμαι γαλήνιος και αντιμετωπίζω αυτή την κρίσιμη στιγμή, βασιζόμενος στην βοήθεια του Θεού και στην τεράστια επαγγελματική εμπειρία των γιατρών», δήλωσε ο Ιταλός πρώην πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι διαμέσου ανακοινωθέντος του νοσοκομείου Σαν Ραφαέλε του Μιλάνου.

Ως γνωστόν, ο πρώην Καβαλιέρε -ο οποίος είναι εβδομήντα εννέα ετών- πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση για την αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας την ερχόμενη εβδομάδα, όπως έκανε γνωστό ο προσωπικός του γιατρός, Αλμπέρτο Τζανγκρίλο.

«Δεν πρόκειται να ξεχάσω το λόγια φίλων, πολιτικών προσώπων, συνεργατών με τους οποίους δουλέψαμε μαζί μια ζωή και υποστηρικτών που θέλησαν να με κάνουν να νιώσω την ανθρώπινη ζεστασιά και την εγγύτητά τους», τονίζει, παράλληλα, ο Μπερλουσκόνι.

Ως πρόεδρος του κόμματος Φόρτσα Ιτάλια, κάλεσε τους πολίτες «να ψηφίσουν τους υποψήφιους της κεντροδεξιάς κατά τον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών, στις 19 Ιουνίου».

Σχετικές ειδήσεις