ΚΟΣΜΟΣ

Απέλπιδες προσπάθειες για την ανεύρεση του παιδιού που άρπαξε αλιγάτορας στη Disney World (Vid)

Απέλπιδες προσπάθειες για την ανεύρεση του παιδιού που άρπαξε αλιγάτορας στη Disney World (Vid)

Αστυνομικές δυνάμεις και ειδικοί συνεχίζουν τις έρευνες στην περιοχή της λίμνης Seven Seas σε αναζήτηση του παιδιού που άρπαξε ένας αλιγάτορας την ώρα που έπαιζε στο νερό σε θέρετρο της Disney World, αλλά ο σερίφης του Οραντζ Κάουντι παραδέχεται ότι υπάρχουν ελάχιστες ελπίδες να βρεθεί.

Το δίχρονο αγοράκι βρισκόταν στο νερό, σε μία περιοχή χωρίς προειδοποιητικές πινακίδες, παίζοντας, όταν το ερπετό το άρπαξε μπροστά στα μάτια των γονιών του και των δύο αδελφών του. Ο πατέρας του μπήκε αμέσως στη λίμνη και προσπάθησε μάταια να τραβήξει το παιδί από τα σαγόνια του αλιγάτορα, το ίδιο και η μητέρα του.

Οι αλιγάτορες εμφανίζονται συχνά στην περιοχή του Walt Disney World και οι αρχές φροντίζουν να τους απομακρύνουν από τα πολυσύχναστα θέρετρα του θεματικού πάρκου που βρίσκεται στο κέντρο των ελών της Φλόριντα όταν το μήκος τους ξεπερνά το ένα μέτρο. Ο συγκεκριμένος αλιγάτορας πρέπει να ξεπερνούσε τα δύο μέτρα. Όμως, σύμφωνα με τους ειδικούς, οι αλιγάτορες είναι ντροπαλά ζώα και ο εντοπισμός τους δεν είναι εύκολη επιχείρηση.