ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Έβαλε το νεκρό μωρό του στο ψυγείο για να «συνέλθει» αφού το είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητο

Φρίκη: Έβαλε το νεκρό μωρό του στο ψυγείο για να «συνέλθει» αφού το είχε ξεχάσει στο αυτοκίνητο

Δεν το χωρά ο νους… 33χρονος στο Ντάλας των Ηνωμένων Πολιτειών, αφού ξέχασε το κοριτσάκι του στο αυτοκίνητο κάτω από τον καυτό ήλιο για τέσσερις ώρες με αποτέλεσμα να πεθάνει, προσπάθησε να το επαναφέρει στη ζωή, βάζοντάς το στο… ψυγείο!

Ο 33χρονος Michael Thedford, πρώην δάσκαλος γυμνασίου και τώρα άνεργος, ξεκίνησε την ημέρα του αφήνοντας τα άλλα του δύο παιδιά (τριών και πέντε ετών) στον παιδικό σταθμό.

Επιστρέφοντας με το αυτοκίνητο στο σπίτι, πήγε για ύπνο, ξεχνώντας ότι το τρίτο του παιδί, ένα κοριτσάκι μόλις έξι μηνών, βρισκόταν μέσα στο όχημα.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr τη φωτογραφία του 33χρονου

Καθώς αυτός κοιμόταν επί τέσσερις ώρες, το άτυχο μωρό, δεν άντεξε στην αποπνικτική ατμόσφαιρα που είχε δημιουργηθεί στο αυτοκίνητο το οποίο ήταν παρκαρισμένο κάτω από τον ήλιο και έχασε τις αισθήσεις του. Σύμφωνα με την αμερικανική μετεωρολογική υπηρεσία, στην περιοχή εκείνη την ημέρα είχε γύρω στους 34 βαθμούς υπό σκιά.

Μόλις ο 33χρονος ξύπνησε και συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, έτρεξε στο αυτοκίνητο, πήρε το παιδί και το –σε κατάσταση πανικού, όπως είπε στην αστυνομία- το έβαλε στο ψυγείο για απροσδιόριστο χρονικό διάστημα, για να… συνέλθει.

Βλέποντας ότι το παιδί δεν συνερχόταν κι αφού προσπάθησε να το επαναφέρει δίνοντάς του το φιλί της ζωής, τηλεφώνησε στη σύζυγό του που ήταν στη δουλειά και κατόπιν στην Αστυνομία.

Όταν έφτασαν οι αρχές στο σπίτι, βρήκαν το μωρό νεκρό, πάνω στο τραπέζι της κουζίνας.

Ο 33χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος αφού κατέβαλλε εγγύηση 20.000 δολαρίων.

Σχετικές ειδήσεις