ΚΟΣΜΟΣ

Brexit αποτελέσματα – Μπόρις Τζόνσον: Τίποτα δεν θα αλλάξει βραχυπρόθεσμα

Brexit αποτελέσματα – Μπόρις Τζόνσον: Τίποτα δεν θα αλλάξει βραχυπρόθεσμα

Από τους τελευταίους -χρονικά- που έσπευσαν να σχολιάσουν τοαποτέλεσμα του βρετανικού δημοψηφίσματος,ήταν το μεσημέρι της Παρασκευής (24/06) ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου.

Ο Μπόρις Τζόνσον, ήταν επικεφαλής της εκστρατείας για το Brexit και σύμφωνα με τα γραφεία στοιχημάτων, αποτελεί το φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ντέιβιντ Κάμερον στη θέση του πρωθυπουργού.

Υποστήριξε, κατά τη διάρκεια των δηλώσεών του σήμερα, πως τίποτε δεν θα αλλάξει βραχυπρόθεσμα μετά την ψήφο των Βρετανών υπέρ της αποχώρησης από την ΕΕ.

«Έχει ζωτική σημασία να υπογραμμίσουμε ότι τώρα δεν υπάρχει ανάγκη για βιασύνη και ότι πράγματι, όπως μόλις είπε ο πρωθυπουργός, τίποτε δεν θα αλλάξει βραχυπρόθεσμα», δήλωσε ο Τζόνσον στους δημοσιογράφους.

Ο Τζόνσον υποστήριξε επίσης ότι στο μέλλον η Βρετανία θα ωφεληθεί από την ψήφο υπέρ της αποχώρησης.

«Μπορούμε να βρούμε και πάλι τη φωνή μας στον κόσμο, μια φωνή που να είναι ανάλογη της πέμπτης μεγαλύτερης οικονομίας στη Γη», δήλωσε και πρόσθεσε «πιστεύω ότι έχουμε τώρα μια λαμπρή ευκαιρία: μπορούμε να θεσπίζουμε τους νόμους μας και να ορίζουμε τους φόρους μας εντελώς σύμφωνα με τις ανάγκες της οικονομίας του Ηνωμένου Βασιλείου».

Διαβάστεεδώ όλες τις εξελίξεις για το Brexit

Σχετικές ειδήσεις