Βρέθηκε νεκρή η Γερμανίδα «Μαντλίν» 15 χρόνια μετά την εξαφάνισή της (Pics & Vid)

Βρέθηκε νεκρή η Γερμανίδα «Μαντλίν» 15 χρόνια μετά την εξαφάνισή της (Pics & Vid)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Οι γερμανικές Αρχές πιστεύουν ότι ανακάλυψαν τη σορό ενός εννιάχρονου κοριτσιού, γνωστή στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ως η γερμανίδα “Madeleine McCann”, καθώς η τύχη της αγνοείτο τα τελευταία 15 χρόνια.

Η Peggy Knobloch είχε εξαφανιστεί στη διαδρομή από το σχολείο στο σπίτι της, στο Θουέρινγκεν της Βαυαρίας στις 5 Μαΐου 2001.

Μετά την απαγωγή της, και παρά την τεράστια αστυνομική έρευνα, δεν είχε υπάρξει κάποιο στοιχείο που να δηλώνει τι της είχε συμβεί ή που βρισκόταν το σώμα της, αν ήταν όντως νεκρή.

Παρά το γεγονός αυτό, ένας άνδρας φυλακίσθηκε για το φόνο της εννιάχρονης, αλλά αργότερα αφέθηκε ελεύθερος.

001

Η Βαυαρή εισαγγελέας Χέρμπερτ Πότζελ δήλωσε στο BBC ότι τα λείψανα ανήκουν «πιθανότατα» στην Πέγκυ Κνόμπλοχ, αν και «δεν είναι επιβεβαιωμένο 100%».

Ένας πολίτης ανακάλυψε κόκκαλα που άνηκαν σε παιδικό σώμα να προεξέχουν από το έδαφος, καθώς μάζευε μανιτάρια στο δάσος έξω από τη Θουέρινγκεν το Σάββατο 2 Ιουλίου και αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία.

Οι Αρχές θα πρέπει να περιμένουν τα αποτελέσματα των ερευνών DNA για να διαπιστωθεί αν το σώμα ανήκει στην μικρή Πέγκυ.

002

Όπως και στην περίπτωση της Μαντλίν ΜακΚαν McCann, αστυνομικοί στάλθηκαν σε πολλές διαφορετικές χώρες, μετά από αναφορές ότι το κορίτσι μπορεί να είχε απαχθεί και μεταφερθεί στο εξωτερικό. Η εξαφάνιση οδήγησε σε πυρετώδη αναζήτηση από εκατοντάδες άνδρες της αστυνομίας και του στρατού, ακόμη και σε χώρες όπως η Τσεχία και η Τουρκία.

Ένας ντόπιος αρχικά παραδέχτηκε ότι σκότωσε τη Πέγκυ το 2002 για να καλύψει το γεγονός ότι την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Αργότερα απέσυρε την ομολογία, αλλά φυλακίστηκε σε ισόβια κατηγορούμενος για τη δολοφονία και έκτισε την ποινή του σε ψυχιατρική μονάδα. Το 2014, η καταδίκη του ανατράπηκε δικαστικά και ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος.

003 copy

Tα λείψανα βρέθηκαν περίπου εννέα μίλια από το σπίτι της εννιάχρονης.

Εκτός από υπολείμματα της σορού, η αστυνομία συνέλεξε από το σημείο προσωπικά αντικείμενα που πιστεύεται ότι άνηκαν στη μικρή.

Η μητέρα της Πέγκυ ειδοποιήθηκε από την αστυνομία για τη μακάβρια ανακάλυψη, όταν έκριναν ότι ήταν πιθανό τα λείψανα να ανήκουν στην εξαφανισμένη κόρη της.

PHOTO GALLERY