ΚΟΣΜΟΣ

Σάλος με τις φωτογραφίες του Ομπάμα – Τι φορούσε και εξόργισε τους Αμερικανούς (Pics & Vid)

Σάλος με τις φωτογραφίες του Ομπάμα – Τι φορούσε και εξόργισε τους Αμερικανούς (Pics & Vid)

Φωτογραφίες που βλέπουν για πρώτη φορά το φως της δημοσιότητας απεικονίζουν τον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, να φοράει μια παραδοσιακή ισλαμική ενδυμασία, εν μέσω ισχυρισμών ότι ελήφθησαν στο γάμο του ετεροθαλούς αδελφού του.

Ο Bill O'Reilly, παρουσιαστής του τηλεοπτικού δικτύου Fox News, ισχυρίζεται ότι οι εικόνες δείχνουν έναν νεαρό Ομπάμα να φορά ένα καφέ κεντημένο ένδυμα με ένα λευκό taqiyah (μουσουλμανικό καπελάκι προσευχής) στο Μέριλαντ τη δεκαετία του 1990.

Παρά το γεγονός ότι οι φωτογραφίες δεν έχουν ελεγχθεί για την αυθεντικότητα τους, ο O'Reilly καταγγέλλει ότι δείχνουν τους «βαθύτατους συναισθηματικούς δεσμούς» του Ομπάμα με το Ισλάμ, το οποίο κατά την προσωπική του ακολουθία σκέψης, τον εμποδίζει από την αποτελεσματική καταπολέμηση της ισλαμικής τρομοκρατίας.

Ο Ομπάμα μεγάλωσε στη Χαβάη, με την αμερικανική μητέρα του και τον μουσουλμάνο πατέρα του από την Κένυα, πριν ο τελευταίος εγκαταλείψει την οικογένεια του όταν ο Πρόεδρος ήταν δύο χρονών.

Η μητέρα του Ann αργότερα ξαναπαντρεύτηκε έναν Ινδονήσιο που πήρε την οικογένεια στην πατρίδα του, η οποία αποτελεί ένα κυρίως μουσουλμανικό κράτος, όπου ο μελλοντικός Πρόεδρος έζησε για τέσσερα χρόνια.

Σε αυτό το διάστημα ο Αμερικανός πρόεδρος παρακολούθησε τόσο το μουσουλμανικό όσο και το καθολικό σχολείο, πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ για να ζήσει με τους παππούδες του.

Βάσει αυτών των δεδομένων ο O'Reilly επισημαίνει: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι η μεγαλύτερη αποτυχία της κυβέρνησης Ομπάμα έχει επιτρέψει στο Ισλαμικό Κράτος (ISIS) να δρα ανεξέλεγκτο, δολοφονώντας χιλιάδες αθώους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων πολλών μουσουλμάνων».

Δείτε τις φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις