ΚΟΣΜΟΣ

«Χαμός» στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων: Ο Τεντ Κρουζ «εξευτέλισε» δημόσια τον Ντόναλντ Τραμπ (Vids)

«Χαμός» στο Συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων: Ο Τεντ Κρουζ «εξευτέλισε» δημόσια τον Ντόναλντ Τραμπ (Vids)

Ο Γερουσιαστής Τεντ Κρουζ αρνήθηκε να υποστηρίξει επίσημα την προεδρική υποψηφιότητα του Ντόναλντ Τραμπ, στο κεντρικό συνέδριο των Ρεπουμπλικάνων που πραγματοποιείται στο Κλίβελαντ, προκαλώντας πολύ έντονες αντιδράσεις, αλλά και αρνητικά σχόλια από τους υποστηρικτές του δισεκατομμυριούχου.

Ο εκλέκτορας Ken Cuccinelli, που έχει επίσης ταχθεί κατά του Τραμπ, δήλωσε στο πρακτορείο Reuters ότι χρειάστηκε να συνοδεύσει τη σύζυγο του Κρουζ, Χέιντι, κατά την έξοδό της από το στάδιο, όπου διεξάγεται το κεντρικό συνέδριο του κόμματος, μετά από προφανείς ανησυχίες για την προσωπική της ασφάλεια.

Ο Κρουζ από την πλευρά του, που ήρθε δεύτερος στον προεκλογικό αγώνα των Ρεπουμπλικάνων για τη διεκδίκηση του προεδρικού χρίσματος, δεν έδωσε επίσημα την υποστήριξή του στην προεδρική υποψηφιότητα του Τραμπ, ενώ αναφέρθηκε στην υποψηφιότητα του Τραμπ μόνο μια φορά στη διάρκεια της ομιλίας του.



Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε η ομιλία του Τεντ Κρουζ στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις