ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη στην Ινδία: Τουρίστρια μπήκε σε «ταξί» και έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού!

Φρίκη στην Ινδία: Τουρίστρια μπήκε σε «ταξί» και έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού!

Τον απόλυτο εφιάλτη στα χέρια αδίστακτων Ινδών πέρασε μια 25χρονη τουρίστρια από το Ισραήλ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της τοπικής αστυνομίας, η νεαρή μπήκε σε ένα αυτοκίνητο το πρωί της Κυριακής στην τουριστική περιοχή Μανάλι της πολιτείας Χιματσάλ Πραντές, πιστεύοντας ότι ήταν ταξί. Ζήτησε έτσι να τη μεταφέρουν στην κοντινή περιοχή Κεϊλόνγκ όπου την περίμεναν οι φίλοι της, χωρίς να έχει ιδέα για το τι θα επακολουθούσε.

Οι έξι άνδρες που επέβαιναν σε αυτό ικανοποίησαν πάνω της τις σεξουαλικές τους ορέξεις, με τους δύο να τη βιάζουν και τους υπόλοιπους είτε να την κρατούν, είτε να παρακολουθούν το φρικιαστικό θέαμα.

Λίγο αργότερα, την άφησαν σε απομακρυσμένοι περιοχή, ενώ η Ισραηλινή έσπευσε αμέσως στην αστυνομία για να τους καταγγείλει.

«Εξετάζουμε το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας και ελπίζουμε να βρούμε τους ενόχους. Η Ισραηλινή πρεσβεία έχει ενημερωθεί», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αστυνόμος Παντάμ Τσαντ.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι παρόμοια περιστατικά έχουν σημειωθεί και στο παρελθόν στο Μανάλι, μία περιοχή που προσελκύει χιλιάδες τουρίστες κάθε χρόνο λόγω των γραφικών πεδιάδων της.

Πριν από τρία χρόνια άλλωστε, μια Αμερικανίδα τουρίστρια έπεσε θύμα βιασμού από τρεις άνδρες, πάλι στο εσωτερικό ενός οχήματος.

Σχετικές ειδήσεις