ΚΟΣΜΟΣ

Άγρια δολοφονία 27χρονης υπαλλήλου της Google – Την βίασαν και της έβαλαν φωτιά

Άγρια δολοφονία 27χρονης υπαλλήλου της Google – Την βίασαν και της έβαλαν φωτιά

Σοκαρισμένοι οι εργαζόμενοι της Google παρακολουθούν την άγρια υπόθεση δολοφονίας της 27χρονης Βανέσα Μαρκότ, που εργαζόταν στα γραφεία της εταιρείας στη Νέα Υόρκη.

Η 27χρονη Βανέσα Μαρκότ account manager της Google στη Νέα Υόρκη, επισκέφθηκε το Σαββατοκύριακο την μητέρα της στη Μασαχουσέτη.

Την Κυριακή, λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, η νεαρή κοπέλα αποφάσισε να πάει για τρέξιμο σε ένα δάσος που βρίσκεται πολύ κοντά στο σπίτι της μητέρας της. Από εκείνη την βόλτα, ωστόσο, δεν γύρισε ποτέ. Αμέσως η μητέρα της ανάστατη, ενημέρωσε τις Αρχές για την εξαφάνισή της.

Η αστυνομία με την βοήθεια σκυλιών Κ9 σάρωσε την περιοχή και το βράδυ της ίδιας μέρας, εντόπισε την άτυχη κοπέλα νεκρή, γυμνή και με εγκαύματα σε όλο της στο σώμα, καθώς κάποιος προσπάθησε να βάλει φωτιά στο σώμα της, για να εξαφανίσει τα ίχνη του.

«Οι συνθήκες θανάτου της Μαρκότ είναι φρικιαστικές» τόνισε ο εισαγγελέας της περιοχής, Τζόζεφ Ερλι, ενώ άλλοι αξιωματούχοι, δήλωσαν ότι ερευνάται η πιθανότητα η Μαρκότ να βιάστηκε προτού δολοφονηθεί.

Εκπρόσωπος της Google εξέδωσε σχετική ανακοίνωση μετά τον θάνατο της Μαρκότ.

«Η Βανέσα Μαρκότ ήταν ένα πολύ αγαπημένο μέλος της ομάδας της Google, που εργαζόταν στα γραφεία μας στη Νέα Υόρκη τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ήταν γνωστή για το χαμόγελό της, το πάθος της για εθελοντική εργασία και την αγάπη της για τα σπορ. Είμαστε βαθύτατα σοκαρισμένοι και λυπημένοι, και οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους φίλους της», έγραφε η ανακοίνωση της Google.

Σχετικές ειδήσεις