ΚΟΣΜΟΣ

«Καυτές» εμφανίσεις στο φλεγόμενο Λονδίνο

«Καυτές» εμφανίσεις στο φλεγόμενο Λονδίνο
Την ώρα που η βρετανική αστυνομία ανακοίνωνε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ακόμα και πλαστικές σφαίρες...

Την ώρα που η βρετανική αστυνομία ανακοίνωνε ότι εξετάζει το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει ακόμα και πλαστικές σφαίρες εναντίον των εξαγριωμένων διαδηλωτών, μια γειτονιά του Λονδίνου κινούνταν σε «πανηγυρικούς» ρυθμούς, με νεαρές μαζορέτες να κάνουν show, μεταξύ καρφωμάτων στην άμμο.

Η πρωτόγνωρη κατάσταση στους δρόμους της βρετανικής πρωτεύουσας δεν αποτέλεσε λόγο για να ακυρωθεί το δοκιμαστικό event του beach volley γυναικών, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τους Ολυμπιακούς του 2012.

Όπως αποδείχτηκε, υπήρξαν αρκετοί θεατές που προτίμησαν το θέαμα νεαρών υπάρξεων με μπικίνι και δεν πτοήθηκαν από τους 16.000 αστυνομικούς που θα περιπολούν στο εξής στους δρόμους του Λονδίνου.

Πάντως, εκφράστηκαν ανησυχίες από τις αθλήτριες εξαιτίας των σοβαρών επεισοδίων, για να λάβουν τις διαβεβαιώσεις των αξιωματούχων ότι το 2012 οι Ολυμπιακοί Αγώνες θα πραγματοποιηθούν σε καθεστώς απόλυτης ασφάλειας.