ΚΟΣΜΟΣ

Η απόλυτη ανωμαλία: Διέρρευσε βίντεο που έκανε σεξ με… φίδι! (photos)

Η απόλυτη ανωμαλία: Διέρρευσε βίντεο που έκανε σεξ με… φίδι! (photos)

Δεν πίστευαν στα μάτια τους αντικρίζοντας τις άκρως ακατάλληλες εικόνες, οι ένορκοι μιας δίκης με κατηγορούμενο έναν Βρετανό γιατρό, ο οποίος είχε στην κατοχή του εξαιρετικά σκληρό πορνογραφικό υλικό.

Τον 55χρονο Cyprian Okoro (gallery) βαραίνουν πέντε κατηγορίες, μεταξύ αυτών κατοχή «κατάφωρου προσβλητικού, αηδιαστικού ή άσεμνου χαρακτήρα» πορνογραφικού υλικού, το οποίο πάντως, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, στάλθηκε στο κινητό του τηλέφωνο από άγνωστο αποστολέα…

Όπως ακούστηκε στο δικαστήριο, στο κινητό του Βρετανού βρέθηκαν τρία βίντεο με πρωταγωνιστές μία γυναίκα που έκανε σεξ με σκύλο, μία άλλη με άλογο, αλλά και με έναν άνδρα που ερωτοτροπούσε σε φίδι!

Παράλληλα, ο Okoro κατηγορείται και για παιδική πορνογραφία αφού μεταξύ άλλων εντοπίστηκαν και άσεμνες φωτογραφίες ενός 2χρονου αγοριού, επιτείνοντας την αίσθηση της φρίκης.

Πρόσβαση στο ακατάλληλο υλικό είχε μόνο όποιος ήξερε έναν κωδικό ασφαλείας, ωστόσο οι αρχές κατάφεραν να τον σπάσουν όταν κατέσχεσαν το κινητό στις 28 Αυγούστου, το 2013 στην περιοχή Norfolk.

Ο 55χρονος αρνείται πάντως όλες τις κατηγορίες…

Σχετικές ειδήσεις