ΚΟΣΜΟΣ

Τέσσερις οι νεκροί από τα επεισόδια στην Βρετανία

Τέσσερις οι νεκροί από τα επεισόδια στην Βρετανία
Στους τέσσερις ανέρχονται οι νεκροί από τα δραματικά επεισόδια που έχουν ξεσπάσει στην Μ. Βρετανία.

Στους τέσσερις ανέρχονται οι νεκροί από τα δραματικά επεισόδια που έχουν ξεσπάσει στην Μ. Βρετανία. Τελευταίο θύμα ένας 68χρονος άντρας, ο Ρίτσαρντ Μάνινγκτον Μπόους, ο οποίος είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά, στην προσπάθειά του να ξεφύγει από φλεγόμενο σημείο του δυτικού Λονδίνου, όπου εξελίσσονταν οι διαδηλώσεις.

Ο άτυχος άντρας, σύμφωνα με τη Σκότλαντ Γιάρντ, είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και από τη Δευτέρα το βράδυ είχε πέσει σε κώμα, μέχρι χθες που κατέληξε.

Η αστυνομία έχει ήδη αρχίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη και έχει δώσει στη δημοσιότητα τη φωτογραφία υπόπτου.
Εν τω μεταξύ στο Μπέρμιγχαμ τρία άτομα, δύο έφηβοι 16 και 17 ετών και ένας 26χρονος άνδρας, συνελήφθησαν χθες από τη βρετανική αστυνομία σε σχέση με τον θάνατο τριών ανδρών από την Ασία, που κτυπήθηκαν εσκεμμένα από ένα όχημα που κατευθύνθηκε κατά πάνω τους. Οι τρείς Ασιάτες εμπόδιζαν τη λεηλασία καταστημάτων, όταν ένα αυτοκίνητο τους παρέσυρε, σύμφωνα με τα στοιχεία της προανάκρισης. Τα τρία θύματα, σύμφωνα με την αστυνομική προανάκριση, είναι ο 21χρονος Χαρούν Τζαχάν και οι αδελφοί Σαζάντ και Αμπντούλ Μουσαβίρ, 30 και 31 ετών.