ΚΟΣΜΟΣ

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Εκκενώθηκε τερματικός σταθμός στο αεροδρόμιο Λανγκουάρντια (Vid+Pics)

Συναγερμός στη Νέα Υόρκη: Εκκενώθηκε τερματικός σταθμός στο αεροδρόμιο Λανγκουάρντια (Vid+Pics)

Οι αρχές ασφαλείας εκκένωσαν τερματικό σταθμό στο αεροδρόμιο «Λαγκουάρντια» της Νέας Υόρκης, αργά τη νύχτα, μετά τον εντοπισμό οχήματος που είχε εγκαταλειφθεί με ανοιχτές τις πόρτες έξω από τον τερματικό σταθμό, σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ.

Η αστυνομία ενημέρωσε τους επιβάτες να εγκαταλείψουν τον τερματικό σταθμό Β, περίπου στις 23:00 (τοπική ώρα), καθώς πραγματοποιούσαν έρευνα σε όχημα που είχε εγκαταλειφθεί με τις πόρτες του ανοιχτές, έξω από τον τερματικό σταθμό, όπως μεταδίδουν τα τοπικά ΜΜΕ.

«Μόλις προσγειωθήκαμε κι όλες οι είσοδοι των αφίξεων έχουν κλείσει. Υπάρχουν στρατιώτες παντού», ανέφερε στο Twitter ο επιβάτης Νταν Τσεν.

Τόσο οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου, όσο κι οι αστυνομικές αρχές, δε στάθηκε δυνατό να σχολιάσουν την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί γύρω από τον αναφερόμενο τερματικό σταθμό.

Τελικώς, περίπου δύο ώρες μετά οι αστυνομικές αρχές του αεροδρομίου «Λαγκουάρντια» στη Νέα Υόρκη, άνοιξαν για τους επιβάτες τον τερματικό σταθμό Β του αεροδρομίου αφού πρώτα απομάκρυναν το ύποπτο όχημα.

Σχετικές ειδήσεις