ΚΟΣΜΟΣ

Ποιο είναι το μυστικό «όπλο» του Τραμπ κατά της Χίλαρι; - Μια πρώην ερωμένη...

Ποιο είναι το μυστικό «όπλο» του Τραμπ κατά της  Χίλαρι; - Μια πρώην ερωμένη...

Ξεφεύγει για μια ακόμη φορά η προεκλογική αντιπαράθεση στις ΗΠΑ. Στο επίκεντρο της αντιπαράθεσης μία από τις πολλές κατακτήσεις του «άτακτου» πρώην προέδρου, Μπιλ Κλίντον

Λίγες ώρες πριν από την πρώτη τηλεοπτική μονομαχία μεταξύ της Χίλαρι Κλίντον και του Ντόναλντ Τραμπ, ο τελευταίος απείλησε ότι θα προσκαλέσει στη συζήτηση την Τζένιφερ Φλάουερς, την πρώην ερωμένη του Μπιλ Κλίντον. Η Φλάουερς, η οποία φέρεται ότι διατηρούσε σχέση με τον Κλίντον κατά τη δεκαετία του '70, γνωστοποίησε ότι είναι έτοιμη να πάει στο ντιμπέιτ.

Η διευθύντρια της προεκλογικής εκστρατείας του Τραμπ, η Κελιάν Κόνγουεϊ, δεν επιβεβαίωσε την παρουσία της Φλάουερς, διευκρινίζοντας ότι ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος «δεν την προσκάλεσε επίσημα». Ειρωνεύτηκε μάλιστα το γεγονός ότι το επιτελείο της Κλίντον «τρομοκρατήθηκε τόσο εύκολα».

«Το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ περνάει τις ώρες του πριν από τη συζήτηση με αυτού του είδους τα πράγματα, δείχνει τι είδους ηγέτης θα γινόταν. Ένας πρόεδρος για το νηπιαγωγείο», σχολίασε ο Ρόμπι Μουκ, ο υπεύθυνος της εκστρατείας της Κλίντον μιλώντας στο τηλεοπτικό κανάλι CNN.

Η «απειλή» του Τραμπ ήρθε ως απάντηση στην ανακοίνωση ότι έχει προσκληθεί στο ντιμπέιτ ο επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ Dalls Mavericks Μαρκ Κιούμπαν, ο οποίος έχει επικρίνει σφοδρά τον εκκεντρικό μεγιστάνα.

«Αν αυτός ο ηλίθιος ο Μαρκ ο Βλάκας του (τηλεοπτικού) σόου Benefactor καθίσει στην πρώτη σειρά, ίσως να βάλω δίπλα του την Τζένιφερ Φλάουερς», έγραψε στο Twitter, ο Τραμπ.

Η υπόθεση της Τζένιφερ Φλάουερς δεν στάθηκε αρκετή για να χάσει τις προεδρικές εκλογές ο Μπιλ Κλίντον το 1992. Τότε, ο ίδιος είχε διαψεύσει ότι διατηρούσε σχέση μαζί της, όμως μερικά χρόνια αργότερα παραδέχτηκε ότι συνευρέθηκε μαζί της μία φορά, το 1977. Η ίδια πάντως, σε ένα βιβλίο που έγραψε, ισχυρίζεται ότι η σχέση τους κράτησε 12 χρόνια.

Σχετικές ειδήσεις