ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος και πανικός: Ξαφνικά μια πύρινη λάμψη έσκισε τον ουρανό και η γη άρχισε να τρέμει (vid+pics)

Τρόμος και πανικός: Ξαφνικά μια πύρινη λάμψη έσκισε τον ουρανό και η γη άρχισε να τρέμει (vid+pics)

Με το αίμα παγωμένο, την ανάσα κομμένη και την τρίχα κάγκελο, έμειναν οι ντόπιοι στο Queensland της Αυστραλίας, αντικρίζοντας εικόνες Αποκάλυψης.

Και πώς όχι, όταν μετά τη λάμψη φωτός που «έσκισε» ξαφνικά τον ουρανό, η γη άρχισε να σειέται, τρομοκρατώντας τους!

Έτρεξαν έτσι πανικόβλητοι, πιστεύοντας, στη χειρότερη ότι έφθασε (επιτέλους;) το τέλος του κόσμου και στην καλύτερη ότι δέχονται επίθεση από εξωγήινους.

Κάποιοι βέβαια, πιο ορθολογιστές, έκαναν λόγο για πιθανή σεισμική δόνηση, ωστόσο όλοι τους τελικά διαψεύστηκαν.

Τη δικαιολογημένη ανησυχία τους «ηλέκτρισε» τελικά ένας τεράστιος μετεωρίτης, ο οποίος έπεσε στην παραλία «Turkey» στο Emerald.

«Μπορούσες να διακρίνεις τη λάμψη από το Hervey Bay (νότια) μέχρι το Yepoon (βόρεια) και να αισθανθείς τις τρομακτικές δονήσεις σε όλη την ευρύτερη περιοχή του Gladstone και του νησιού Boyne», ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ κάποιοι άλλοι έγραψαν στα social media: «Μια πύρινη μπάλα έπεσε από τον ουρανό και εξαφανίστηκε κάπου στη θάλασσα».

«Αισθάνθηκα το σπίτι μου να κουνιέται σαν να έγινε έκρηξη», περιέγραψε κάτοικος της περιοχής, την ίδια ώρα που ένας άλλος συμπλήρωσε: «Έμοιαζε με πεφταστέρι που έπεσε στο νερό και λίγο μετά ένα τεράστιο κρουστικό κύμα κούνησε το αυτοκίνητό μου. Ήταν τρομακτική, αλλά ωραία εμπειρία πάντως…».

Σχετικές ειδήσεις