ΚΟΣΜΟΣ

Τα σοκαριστικά μηνύματα του Τζιμ Κάρεϊ με το πέος του που οδήγησαν τη σύντροφό του στην αυτοκτονία

Τα σοκαριστικά μηνύματα του Τζιμ Κάρεϊ με το πέος του που οδήγησαν τη σύντροφό του στην αυτοκτονία

Νέα στοιχεία για την υπόθεση της αυτοκτονίας της πρώην συντρόφου του Τζιμ Κάρεϊ, Καθριόνα Γουάιτ, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, παρουσιάζοντας μια σοκαριστική πτυχή της προσωπικότητας του χολιγουντιανού σταρ, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σύμφωνα λοιπόν με τα μηνύματα που αποκάλυψε ο εν διαστάσει σύζυγος της αδικοχαμένης μακιγιέζ, Μαρκ Μπάρτον, ο διάσημος ηθοποιός, τη μια στιγμή αναφερόταν στους γονείς τους που έχουν φύγει από τη ζωή και την άλλη στο πέος του!

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπάρτον έχει καταθέσει μήνυση εναντίον του Κάρεϊ, ισχυριζόμενος ότι η Γουάιτ έδωσε τέλος στη ζωή της με χάπια που της είχε δώσει παράνομα ο δημοφιλής σταρ.

«Είναι μια απάτη», τονίζει χαρακτηριστικά ο Μπάρτον για τον πρώην αγαπημένο της συζύγου του, συμπληρώνοντας: «Στην πραγματικότητα είναι ένας τύπος ο οποίος τη μια στιγμή γράφει για το πέος του και την άλλη αναφέρεται σε αγαπημένα πρόσωπα που έχουν φύγει από τη ζωή».

Για τους δύσπιστους μάλιστα, ο Μπάρτον έδωσε στη δημοσιότητα τα επίμαχα sms. Σε ένα από αυτά, ο Κάρει φέρεται να στέλνει στη σύντροφό του, μία φωτογραφία με ένα κερί. «Ο πατέρας σου (σ.σ. έχει πεθάνει) ακόμα ζεσταίνει το σπίτι», της είχε γράψει από κάτω.

sms carrey

Η Γουάιτ ενθουσιάστηκε μάλιστα με την τρυφερή κίνηση του ηθοποιού, απαντώντας: «Αυτό είναι υπέροχο! Μας προσέχει»

«Κάνει καλή δουλειά. Είναι ενδιαφέρουσα ιδέα να έχεις ένα κερί αναμμένο σπίτι σου για την οικογένειά σου που έχει φύγει από τη ζωή. Το αγαπώ. Είναι τρεις φλόγες. Ο πατέρας σου, η μαμά μου και ο μπαμπάς μου!», γράφει στη συνέχεια ο Κάρεϊ, προσθέτοντας: «Αυτό αξίζεις. Οι γονείς μου ήταν καταπληκτικοί. Μας βλέπουν από ψηλά».

Αφού μάλιστα η Γουάιτ τού απαντά: «Πόσο τέλειο. Αισθάνομαι τόση αγάπη να με διαπερνά αυτή τη στιγμή», στέλνοντας και καρδούλες, το αμέσως επόμενο μήνυμα του ηθοποιού έχει τελείως διαφορετικό ύφος. «Έχεις σκεφτεί το πέος μου σήμερα;», της είχε γράψει…

sms carrey2

Σε άλλα μηνύματα, δε, ο Κάρει φαίνεται να εκφράζει την ανησυχία του για το αν η Γουάιτ έπαιρνε κανονικά τα αντισυλληπτικά της χάπια και μετά το χωρισμό τους, γιατί όπως τόνισε «ήταν απρόσεκτος»!

Προέτρεψε μάλιστα την πρώην σύντροφό του να πάρει το χάπι της επόμενης ημέρας, για να είναι σίγουρος ότι δεν θα προκύψει καμία ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη από τη συνεύρεσή τους…

sms carrey3

Διαβάστε επίσης: Αυτά είναι τα μηνύματα του Τζιμ Κάρεϊ που οδήγησαν στην αυτοκτονία την πρώην σύντροφό του

Δείτε, τέλος, ένα ρεπορτάζ του Entertainment Tonight για τον Τζιμ Κάρεϊ