ΚΟΣΜΟΣ

Νέα επίθεση Τραμπ κατά της πρώην «Μις Υφήλιος»: Αηδιαστική η Αλίσια Ματσάντο

Νέα επίθεση Τραμπ κατά της πρώην «Μις Υφήλιος»: Αηδιαστική η Αλίσια Ματσάντο

Δριμύτερος, εξαπολύοντας νέα επίθεση εναντίον της πρώην Μις Υφήλιος, την οποία αποκάλεσε «αηδιαστική», επανήλθε ο Ντόναλντ Τραμπ, προτρέποντας την ίδια στιγμή το αμερικανικό κοινό να ρίξει μια ματιά «στο ερωτικό της βίντεο».

Σε μια σειρά από tweet, ο υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος στην εκλογική αναμέτρηση της 8ης Νοεμβρίου καταφέρεται με δριμύτητα εναντίον της Αλίσια Ματσάντο, την οποία η αντίπαλός του, του Δημοκρατικού Κόμματος, ανέφερε ως παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο αντιμετωπίζει ο Τραμπ τις γυναίκες.

Η Ματσάντο υποστήριξε ότι την «εξευτέλισε» ο δισεκατομμυριούχος κι έκτοτε προσχώρησε στο στρατόπεδο της Χίλαρι Κλίντον…

Σημειώνεται ότι η πρώην ΥΠΕΞ, λίγο πριν τη λήξη της μεταξύ τους τηλεοπτικής αναμέτρησης τη Δευτέρα το βράδυ, είπε ότι ο δισεκατομμυριούχος είχε αποκαλέσει την πρώην βασίλισσα της ομορφιάς από τη Βενεζουέλα «Μις Πίγκυ» και «Μις Οικιακή Βοηθός» (σ.σ. επειδή είναι Λατίνα), κατηγορώντας την μάλιστα ότι είχε πάρει βάρος κι είχε χαλάσει το σώμα της.

Ο Ντόναλντ Τραμπ αρνήθηκε καταρχάς ότι είχε προβεί σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Επιπλέον εξοργίστηκε με αυτήν την αναφορά στο παρελθόν του, καθώς μέχρι και πέρσι ήταν εκείνος που διοργάνωνε τα καλλιστεία Μις Υφήλιος.

«Το να χρησιμοποιεί την Αλίσια Μ. ως ένα πρότυπο αρετής δείχνει σε ποιο βαθμό η Χίλαρι – η διεφθαρμένη – πλανάται πλάνην οικτράν. Η Χίλαρι έχει ξεγελαστεί από μια απατεώνισσα» έγραψε ο Τραμπ σήμερα, λιγότερες από 6 εβδομάδες πριν από τις εκλογές.

«Η διεφθαρμένη Χίλαρι ξεγελάστηκε και χρησιμοποιήθηκε από τη χείριστη των Μις Υφήλιος (που πήραν το στέμμα) στους διαγωνισμούς μου. Η Χίλαρι τη χαρακτηρίζει «άγγελο» χωρίς να διασταυρώσει το παρελθόν της, κάτι που είναι φοβερό» πρόσθεσε ο ίδιος.

Ο επιχειρηματίας από τη Νέα Υόρκη διατύπωσε μάλιστα την εικασία ότι η πρώην Πρώτη Κυρία είχε βοηθήσει την Αλίσια Ματσάντο να λάβει την αμερικανική υπηκοότητα προκειμένου να μπορέσει να τη χρησιμοποιήσει προς όφελός της στην πρώτη τηλεμαχία.

«Άραγε η διεφθαρμένη Χίλαρι Κλίντον βοήθησε την αηδιαστική (εξετάστε το παρελθόν της και το ερωτικό βίντεο που έχει γυρίσει) Αλίσια Μ. να γίνει Αμερικανίδα υπήκοος προκειμένου να την χρησιμοποιήσει κατά τη διάρκεια της τηλεμαχίας;» διερωτήθη χαρακτηριστικά ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το περιοδικό Politico έγραψε ότι η Ματσάντο είχε πρωταγωνιστήσει σε ένα τηλεριάλιτι τολμηρού περιεχομένου κι είχε ποζάρει γυμνή για τη μεξικανική έκδοση του Playboy, επισημαίνοντας ωστόσο ότι δεν έχει βρει στοιχεία ότι είχε επίσης πρωταγωνιστήσει σε ταινίες πορνό…