ΚΟΣΜΟΣ

Παρθένα νύφη σοκαρίστηκε από το τρομακτικό πέος του άνδρα της και δείτε πώς τον έκανε! (pic)

Παρθένα νύφη σοκαρίστηκε από το τρομακτικό πέος του άνδρα της και δείτε πώς τον έκανε! (pic)

Όταν η νύφη είναι άβγαλτη και ο γαμπρός έχει προσόντα που παραπέμπουν σε τρίτο… πόδι, τότε η πρώτη νύχτα του γάμου μπορεί να καταντήσει σε τραγωδία.

Όχι στο σεξ πάνω στο νυφικό κρεβάτι, αλλά σε πραγματική τραγωδία με θύμα τον άνδρα!

Αυτό τουλάχιστον ενισχύει μια απίστευτη ιστορία που είδε το φως της δημοσιότητας από τη Νότιο Αφρική (πού άλλου).

Ο Mnombo Madyibi δεν μπορούσε να φανταστεί ούτε στο χειρότερο εφιάλτη του την (τουλάχιστον) αψυχολόγητη αντίδραση της συζύγου του όταν έγιναν τα… αποκαλυπτήρια των προσόντων του!

Όπως εκμυστηρεύτηκε στο express.co.uk ο Νοτιοαφρικανός ποδοσφαιριστής, η νεαρή κοπέλα σοκαρίστηκε τόσο από το μέγεθος και την όψη του πέους του που βγήκε εκτός εαυτού πιστεύοντας ότι… απειλούνταν! Η αλήθεια πάντως είναι πως η γυναίκα (εφόσον οι ισχυρισμοί της αληθεύουν) ενδέχεται να βρισκόταν όντως σε… αυτοάμυνα, καθώς απέναντί της είχε ένα πραγματικό… όπλο!

Μόνο τυχαίο άλλωστε δεν μπορεί να είναι το παρατσούκλι «Ανακόντα» που του έχουν κολλήσει οι συμπαίκτες του για ευνόητους λόγους.

Του επιτέθηκε έτσι με λύσσα και πρωτοφανή σκαιότητα, δαγκώνοντας τον άτυχο άνδρα στο αφτί, χτυπώντας τον στο κεφάλι με ένα μπουκάλι κρασί και επιχειρώντας να τον πνίξει με ένα χνουδωτό αρκουδάκι!

Μέχρι και τα προκαταρκτικά πάντως, όλα πήγαιναν καλά, σύμφωνα με τον Madyibi (ο οποίος δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες), καθώς η σύζυγός του έδειχνε να το απολαμβάνει. Ώσπου βγήκε το... φίδι, το οποίο - σύμφωνα με τη νύφη - ήταν «πελώριο σαν αγγούρι», όπως επίσης «τρομακτικό και τριχωτό σαν θάμνος»!

Πίστευε έτσι ότι θα την τραυμάτιζε ανεπανόρθωτα, αφού παρά τον εμφανή δισταγμό της, ο 32χρονος επιχείρησε να… εισβάλει, μεταμορφώνοντας την σε… θηρίο (ώστε να τα βάλει με το άλλο… θηρίο)!

«Όλα ήταν καλά και απολάμβανε τα προκαταρκτικά ερωτικά παιχνίδια. Μέχρι που έβγαλα το εσώρουχό μου», δήλωσε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας: «Πριν το καταλάβω μού έσπασε ένα μπουκάλι κρασί στο κεφάλι και προσπάθησε να με πνίξει με ένα αρκουδάκι που της είχα πάρει δώρο».

Ακολούθησε… μάχη, ενώ οι κραυγές του ζευγαριού ακούστηκαν σε όλο το πανδοχείο, στο Coffee Bay, όπου θα περνούσαν το μήνα του μέλιτος, προκαλώντας αναστάτωση και πανικό. Οι νεόνυμφοι αναγκάστηκαν μάλιστα να φύγουν από το πανδοχείο χωριστά!

mnombo

Αν και μπανταρισμένος πάντως, ο Mnombo ξεκαθαρίζει ότι δεν θα καταθέσει μήνυση κατά της γυναίκας του, αφού εξακολουθεί να την αγαπά και να την θέλει στο πλευρό του.

Ελπίζει, δε, με τον καιρό να… συμφιλιωθεί με τα μεγάλα προσόντα του και να γυρίσει κοντά του, ώστε να ζήσουν αγαπημένοι την καινούρια τους ζωή.

«Νομίζω ότι είναι θυμωμένη επειδή δεν μπορούσα να της προσφέρω το μήνα του μέλιτος που είχε ονειρευτεί, να ταξιδέψουμε στο Zanzibar», εξομολογήθηκε.

Όσο για τη νεαρή νύφη, που παίζει επίσης ποδόσφαιρο, υποστηρίζει ότι ο άνδρας της είναι υπερβολικός σε όσα αναφέρει για την επίθεση, καθώς το μόνο που έκανε ήταν να του ρίξει μερικά… χαστουκάκια και αυτά δικαιολογημένα λόγω του σοκ που υπέστη.

Σχετικές ειδήσεις