ΚΟΣΜΟΣ

Ντουμπάι: Στα ροζ το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο (pic)

Ντουμπάι: Στα ροζ το ψηλότερο κτήριο στον κόσμο (pic)

Η εκστρατεία «Ροζ Οκτώβριος» πραγματοποιείται σε πολλές χώρες και στοχεύει στην κινητοποίηση των γυναικών και των οικείων τους και την αφύπνιση για τον καρκίνο του μαστού μέσω της ενημέρωσης και του διαλόγου.

Η πρόσοψη του υψηλότερου ουρανοξύστη στον κόσμο, του Μπουρτζ Χαλίφα στο Ντουμπάι -με ύψος 828 μέτρων- φωτίστηκε σε ροζ αποχρώσεις σήμερα με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για την καταπολέμηση του καρκίνου του στήθους.

Αυτή η πρωτοβουλία, που στοχεύει στην συγκέντρωση δωρεών, θα επαναληφθεί τις επόμενες δύο ημέρες και κατά τη διάρκεια όλων των Σαββατοκύριακων του Οκτωβρίου, που ονομάζεται παγκοσμίως «Ροζ Οκτώβριος», επισήμανε η Emaar, ο όμιλος ακινήτων του Ντουμπάι, που έχει αναλάβει τη διαφήμιση του ουρανοξύστη, σε ένα δελτίο τύπου.

Και οι επισκέπτες του Μπουρτζ Χαλίφα, ενός δημοφιλούς τουριστικού προορισμού από τα εγκαίνιά του το 2010, κλήθηκαν να «ντυθούν στα ροζ για να εκφράσουν την υποστήριξή τους» στην εκστρατεία κατά του καρκίνου.

Επιπλέον θα προσφέρονται μπάρες σοκολάτας, αφιερωμένες στην περίσταση, στους πελάτες του καταστήματος The Café που βρίσκεται στην πλατφόρμα παρακολούθησης At the Top, η οποία βρίσκεται στον 148ο όροφο του Μπουρτζ Χαλίφα και το ποσό των 0,25 ευρώ θα δίνεται για την αγορά κάθε σοκολάτας, που θα πωλείται κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου στα καταστήματα του ουρανοξύστη, ως δωρεά για το Ίδρυμα Αλ Τζαλίλα, που δραστηριοποιείται στην μάχη κατά του καρκίνου.

Δείτε τη φωτογραφία στη Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις