ΚΟΣΜΟΣ

Μεγάλη ανατροπή: Η πιο «σέξι μαθηματικός» δεν είναι καθηγήτρια, αλλά… μαθήτρια! (video+photos)

Μεγάλη ανατροπή: Η πιο «σέξι μαθηματικός» δεν είναι καθηγήτρια, αλλά… μαθήτρια! (video+photos)

Την ώρα που νέες «καυτές» φωτογραφίες της «πιο σέξι καθηγήτριας» του πλανήτη βλέπουν το φως της δημοσιότητας, μια αποκάλυψη που βγήκε επίσης από το… σκοτάδι, έρχεται να γκρεμίσει τις φαντασιώσεις των ανδρών οι οποίοι έπεσαν «πάνω» της στο διαδίκτυο.

Γιατί μπορεί οι μαθητές της Oksana Neveselaya να δικαιολογούνταν εάν δεν μπορούσαν να συγκεντρωθούν στο μάθημα, ωστόσο όχι και η ίδια! Και αυτό γιατί πώς να προσέξουν στον πίνακα, όταν η ξανθιά καλλονή κάθεται στο διπλανό… θρανίο!

Ναι, λοιπόν, η ξανθιά καλλονή το βίντεο από την τάξη της οποίας προκάλεσε παροξυσμό και σάλο στο διαδίκτυο, δεν είναι καθηγήτρια, αλλά… μαθήτρια!

Ο… μύθος (ανα)τράφηκε μάλιστα από προκλητικές φωτογραφίες της 17χρονης με μαγιό και σέξι πόζες που επιδεικνύουν τα πλούσια κάλλη της.

Δεν θύμιζε λοιπόν σε τίποτα… μαθηματικό γιατί όχι μόνο δεν είναι μαθηματικός, αλλά είναι και πολύ κακή στα μαθηματικά!

Αλήθεια πάντως είναι πως η Oksana που μοιάζει επίσης περισσότερο με μοντέλο, παρά με μαθήτρια, είναι Λευκορωσίδα, κατάγεται από το Μινσκ και απέκτησε χιλιάδες οπαδούς και followers εν μία νυκτί!

Όπως δεν έχει εξακριβωθεί και η ταυτότητα της γυναίκας που εμφανίζεται στο επίμαχο βίντεο.

kathigitria7

«Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο άρχισαν να μου στέλνουν μηνύματα στο facebook και δεκάδες αιτήματα φιλίας», τονίζει η νεαρή μαθήτρια, συμπληρώνοντας: «Έχω βαρεθεί να απαντάω πως δεν είμαι εγώ στο βίντεο. Δεν είμαι καν καλή στα μαθηματικά!».

kathigitria4 copy

Όσο μάλιστα αντιφατικό και αν μοιάζει κρίνοντας από την εικόνα της, η Oksana είναι φανατική και διεθνώς αναγνωρισμένη… σκακίστρια, ενώ το όλο θέμα της έχει δημιουργήσει σοβαρό πρόβλημα!

kathigitria10

«Έλειπα συχνά σε ταξίδια για τουρνουά και δεν μπορούσα να παρακολουθήσω τα μαθήματά μου. Το σκάκι είναι το πάθος και όλο αυτό μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα», εκμυστηρεύεται.

kathigitria11

Όπως και να έχει, η εντυπωσιακή 17χρονη έχει πλέον σχεδόν μισό εκατομμύριο followers στο Instagram, ενώ έχουν ανοιχτεί πολλοί επαγγελματικοί δρόμοι για το μέλλον της που προδιαγράφεται λαμπρό…

Σχετικές ειδήσεις