ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτός θάνατος για δύο 11χρονους (Pics+Vid)

Φρικτός θάνατος για δύο 11χρονους (Pics+Vid)

Το φάκελο μίας ακόμη ανεξιχνίαστης υπόθεσης άνοιξε η βρετανική αστυνομία σχετικά με τη δολοφονία δύο αγοριών πριν από 36 χρόνια.

Τα δύο 11χρονα αγόρια, Τζον Γκρινγουντ και Γκάρι Μίλλερ, είχαν ξυλοκοπηθεί και θαφτεί ζωντανά σε μια χωματερή στο Γουίνστον του Μέρσισαιντ τον Αύγουστο του 1980.Και τα δύο παιδιά πέθαναν αργότερα στο νοσοκομείο και η νεκροψία είχε αποκαλύψει ότι είχαν υποστεί τραύματα στο κεφάλι.

Η αστυνομία του Μέρσισαιντ κάνει τώρα νέα έκκληση για πληροφορίες, έπειτα από ρεπορτάζ των Sunday Times που αποκάλυψε την ύπαρξη νέων μαρτύρων.

Μιλώντας εκ μέρους και των δύο οικογενειών η αδελφή του Τζον Γκρινγουντ, Ντέμπορα Λιούις δήλωσε: «Η απώλεια των αγοριών με ένα τόσο τρομακτικό τρόπο ήταν καταστροφική και για τις δύο οικογένειες. Το γεγονός ότι κανείς δεν έχει καταδικαστεί για τη δολοφονία έπειτα από τόσα χρόνια έχει κάνει τη ζωή μας πολύ πιο δύσκολή».

«Για 36 χρόνια ζούμε με την απογοήτευση και τον φόβο ότι μπορεί να καθόμαστε δίπλα στον δολοφόνο τους σε ένα λεωφορείο ή τα βλέμματα τα μας να έχουν συναντηθεί καθώς περπατάμε στο δρόμο, χωρίς να ξέρουμε ποιος είναι».

Αν και Τζον Τσίζμαν από το Πρέσκοτ, είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για τη δολοφονία των δύο αγοριών, το βασιλικό δικαστήριο του Λιβερπουλ τον είχε κρίνει αθώο.

Τα δύο βαριά τραυματισμένα αγόρια είχαν βρεθεί τυχαία από έναν περαστικό που είχε βγάλει βόλτα τον σκύλο του, κάτω από ένα στρώμα και μπάζα στο χώρο ενός εγκαταλελειμμένου ανθρακωρυχείου που είχε μετατραπεί σε χωματερή.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παραπάνω gallery του Newsbomb.gr

Source: Mirror.co.uk

Σχετικές ειδήσεις