ΚΟΣΜΟΣ

Κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά του φίλου της και τον άφησε να αιμορραγεί για 45 λεπτά (Pics)

Κάρφωσε το μαχαίρι στην καρδιά του φίλου της και τον άφησε να αιμορραγεί για 45 λεπτά (Pics)

Σοκ έχουν προκαλέσει στη Βρετανία οι λεπτομέρειες της πρώτης μέρας της δίκης, στην οποία μια 23χρονη κατηγορείται ότι μαχαίρωσε στην καρδιά με κουζινομάχαιρο11,5 εκατοστών τον 26χρονο εραστή της και στη συνέχεια τον «θυσίασε» καθυστερώντας εσκεμμένα να καλέσει σε ιατρική βοήθεια, τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 27 Μαρτίου του τρέχοντος έτους.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο η Έμμα Τζέιν Μάγκσον φέρεται να δολοφόνησε τον Τζέιμς Νάιτ έπειτα από ένα μεταξύ τους καυγά υπό την επήρεια μέθης, έξω από την πόρτα του σπιτιού της στο Νιούφανουντπουλ του Λέστερ της Αγγλίας και στη συνέχεια, «ήρεμα», περίμενε τουλάχιστον 45 λεπτά πριν καλέσει ασθενοφόρο.

Οι τελευταίες βαθιές ανάσες του Νάιτ ακούγονταν καθαρά στην ηχογραφημένη κλήση της Μάγκσον στις υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης, καθώς εκείνη ενημέρωνε ότι απλά ο φίλος της είχε «καταρρεύσει» έπειτα από μια νυχτερινή έξοδο, χωρίς να κάνει καμία αναφορά στην πληγή από το μαχαίρι.

Όταν μάλιστα η Μάγκσον ενημερώθηκε ότι το ασθενοφόρο μάλλον θα καθυστερούσε, εκείνη απάντησε: «Όχι, μια χαρά, μην ανησυχείτε γι 'αυτό».

Όταν άνθρωποι από τα γύρω σπίτια, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του θύματος που ζούσε σε κοντινή απόσταση, προσέτρεξαν σε βοήθεια, εκείνη άρχισε να προσποιείται ότι εκείνος είχε τραυματισθεί σε καυγά με τους μπράβους τουκλαμπ που νωρίτερα διασκέδαζαν και απέτρεψε σε τουλάχιστον μία περίπτωση έναν γείτονα να γυρίσει το σώμα του φίλου της ανάσκελα, προκειμένου να μην αποκαλυφθεί η πληγή από τη μαχαιριά.

Η ίδια πάντως αρνείται τη δολοφονία, υποστηρίζοντας ότι ενήργησε σε αυτοάμυνα.

Source: Mirror.co.uk

Σχετικές ειδήσεις