ΚΟΣΜΟΣ

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Οι γονείς της δεν του πήραν μοτοσικλέτα και αυτός της έκοψε τη μύτη με τα δόντια

ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Οι γονείς της δεν του πήραν μοτοσικλέτα και αυτός της έκοψε τη μύτη με τα δόντια

Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση της κακοποίησης μιας γυναίκας από την Ινδία από τον σύζυγό της, ο οποίος αποφάσισε να την εκδικηθεί με τον πιο σκληρό τρόπο, για την μηχανή που δεν του πήραν ποτέ οι γονείς της.

Η 21χρονη Ρατζ Κουμάρι από την Ινδία δέχτηκε την κτηνώδη επίθεση του πρώην συζύγου της, με αποτέλεσμα να υποστεί έναν φρικτό ακρωτηριασμό.

Από την αρχή του γάμου τους, τα πεθερικά αλλά ο 23χρονος την βασάνισαν και την κακοποιήσουν, προκειμένου να τους δώσει χρήματα. Η κοπέλα μη μπορώντας να αντέξει άλλο αυτή την κατάσταση, πήγε στο πατρικό της, όμως ο σύζυγός της δεν σταμάτησε να την ενοχλεί και να ζητά τα λεφτά και τη μοτοσικλέτα που του είχαν υποσχεθεί ως προίκα.

Η κοπέλα του εξηγούσε ότι η φτωχή οικογένειά της δεν θα μπορούσε σε καμία περίπτωση να πληρώσει το υπέρογκο ποσό που ζητούσε, ούτε να αγοράσει μια ακριβή μοτοσικλέτα, όμως εκείνος δεν δεχόταν τις εξηγήσεις της και απειλούσε να την εκδικηθεί.

Πριν λίγες μέρες, ο νεαρός πλησίασε στον δρόμο στην κοπέλα καθώς εκείνη επέστρεφε σπίτι από τη σχολή της και, όταν εκείνη αρνήθηκε να τον ακολουθήσει, της όρμησε και της δάγκωσε τη μύτη, κόβοντας ένα μεγάλο κομμάτι. Στη συνέχεια, όταν άρχισε να συγκεντρώνεται κόσμος από τις φωνές της κοπέλας, ο 23χρονος τράπηκε σε φυγή.

Σχετικές ειδήσεις