ΚΟΣΜΟΣ

Ανετράπη τραμ στο Λονδίνο - Παγιδευμένοι επιβάτες (pics)

Ανετράπη τραμ στο Λονδίνο - Παγιδευμένοι επιβάτες (pics)

Πέντε άνθρωποι παγιδεύτηκαν σε τραμ, το οποίο ανετράπη το πρωί της Τετάρτης (09/11) στο νότιο Λονδίνο.

Το ατύχημα, που σημειώθηκε στην περιοχή Κρόιντον λίγο μετά τις 06:00 το πρωί (τοπική ώρα), ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία ενώ μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι εκτός από τους 5 ανθρώπους που έχουν παγιδευτεί, υπάρχουν και δεκάδες τραυματίες.

london3

«Ενημερωθήκαμε γύρω στις 6:10 π.μ. (08:10 ώρα Ελλάδας) ότι ένα τραμ έχει ανατραπεί στην οδό Άντισκομπ στο Κρόιντον», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. Ο ίδιος πρόσθεσε πως δεν υπάρχουν άλλες λεπτομέρειες. Η αστυνομία έκανε λόγο για σοβαρό επεισόδιο.

london2

Αστυνομία, πυροσβεστική και ασθενοφόρα έσπευσαν στο σημείο του ατυχήματος ενώ οι Αρχές ζητούν από τους πολίτες να αποφεύγουν την περιοχή.

Σύμφωνα με το Sky News πέντε άνθρωποι παγιδεύτηκαν κατά την ανατροπή του τραμ μέσα σε μια σήραγγα. Η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι ασχολείται με ένα ατύχημα σε στάση του τραμ, αλλά δεν είχε προς το παρόν άλλες πληροφορίες.

Από την πλευρά της η υπηρεσία μεταφορών του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι το τραμ που ανετράπη αποτελούνταν από δύο συρμούς.

Αυτόπτης μάρτυρας που μένει στην περιοχή, ανέφερε ότι είδε ανθρώπους να μεταφέρονται με φορεία.

Όπως ανακοινώθηκε στην πορεία της επιχείρησης, οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τρεις ακόμα ανθρώπους, με δύο να παραμένουν μέσα στα συντρίμμια ενώ 50 άνθρωποι έχουν μέχρι στιγμής μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφιών: standard.co.uk, sky news

Σχετικές ειδήσεις