ΚΟΣΜΟΣ

Η απόλυτη φρίκη: Τη βίασαν ομαδικά, την έκαψαν και την παλούκωσαν από τον κόλπο! (photos)

Η απόλυτη φρίκη: Τη βίασαν ομαδικά, την έκαψαν και την παλούκωσαν από τον κόλπο! (photos)

Το γύρο του κόσμου, σοκάροντας την κοινή γνώμη, κάνει η είδηση μιας φρικιαστικής επίθεσης εναντίον μητέρας στην Κολομβία.

Η 44χρονη γυναίκα δίνει μάχη για τη ζωή της αφού άγνωστοι, της επιτέθηκαν με πρωτοφανή σκαιότητα, τη βίασαν ομαδικά, την έκαψαν και στη συνέχεια την παλούκωσαν από τα γεννητικά της όργανα!

Όπως αποκάλυψε η οικογένειά της, η αποτρόπαια επίθεση που άφησε την άτυχη Κολομβιανή σε τεχνητό κώμα, συνέβη στην πόλη Buga, στα δυτικά της χώρας, όπου οι ντόπιοι αδυνατούν να πιστέψουν πώς ο φιλήσυχος τόπος τους έγινε θέατρο μιας τόσο σοκαριστικής υπόθεσης.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, το θύμα εργαζόταν ως καθαρίστρια, ενώ έβαφε σπίτια προκειμένου να συμπληρώσει το εισόδημά της. Δέχθηκε, δε, την τερατώδη επίθεση που αδυνατεί να συλλάβει υγιής ανθρώπινος νους ενώ εργαζόταν σε ένα καινούριο σπίτι...

Ο γιος της ανέφερε στις αρχές ότι την είχε επισκεφθεί στο διαμέρισμα την περασμένη Κυριακή, ωστόσο αργότερα ανησύχησε όταν δεν απαντούσε στις κλήσεις του. Την βρήκε ο ίδιος το επόμενο πρωί αναίσθητη, άγρια χτυπημένη και τρομακτικά κακοποιημένη…

viasmeni

Ακόμα και οι αστυνομικοί μάλιστα έμειναν με την τρίχα κάγκελο βλέποντας τα καψίματα σε όλο της το σώμα, αλλά και ίχνη κοπράνων γύρω από το στόμα της που επιτείνουν την αίσθηση του αποτρόπαιου.

«Την παλούκωσαν από τα γεννητικά όργανα και την έκαψαν», επιβεβαίωσε η αδελφή της 44χρονης, αρνούμενη να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τα σοβαρά τραύματά της.

Μετά από πολύωρες εγχειρήσεις, οι γιατροί αναγκάστηκαν να τοποθετήσουν την Κολομβιανή σε τεχνητό κώμα, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα κανένα στοιχείο για τους δράστες. Ο κυβερνήτης, μάλιστα, της Valle del Cauca δίνει αμοιβή 5.000 δολαρίων σε όποιον βοηθήσει με πληροφορίες στον εντοπισμό τους...

Σχετικές ειδήσεις