ΚΟΣΜΟΣ

Λάθος συναγερμός! Δεν είναι η μικρή Μαντλίν η νεαρή άστεγη στη Ρώμη (pics+vid)

Λάθος συναγερμός! Δεν είναι η μικρή Μαντλίν η νεαρή άστεγη στη Ρώμη (pics+vid)

Εξαφάνιση Μαντλίν: Εμφανίστηκε ο πατέρας της νεαρής κοπέλας και δήλωσε πως «αυτή είναι η κόρη μου! Έχει το σύνδρομο Άσπεργκερ».

Τέλος στο θρίλερ με την νεαρή άστεγη κοπέλα που περιφέρεται στους δρόμους της Ρώμης, οι φωτογραφίες της οποίας τροφοδότησαν σενάρια για τον εντοπισμό της μικρής Μαντλίν ΜακΚαν.

Oι εικόνες της νεαρής ξανθιάς έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και έτσι ο πατέρας της κοπέλας την αναγνώρισε και δήλωσε πως πρόκειται για την 21χρονη Embla Jauhojarvi, από τη Σουηδία και σπουδάζει στην Ιταλία. Όπως εξήγησε, το κορίτσι είχε εξαφανιστεί τον περασμένο Μάιο από την Σουηδία.

maddie
maddie1

«Εξαφανίστηκε. Το μόνο που ήξερα ήταν ότι θα πήγαινε στην Ιταλία. Προσπάθησα να βοηθηθώ από τη σουηδική αστυνομία, αλλά δεν έγινε τίποτα. Θέλω να επιστρέψει σπίτι», είπε ο πατέρας της 21χρονης, ο οποίος είχε επικοινωνήσει με την ιταλική αστυνομία από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της.

Αξίζει να σημειωθεί, πως η νεαρή κοπέλα περιφερόταν εδώ και καιρό στους δρόμους της Ρώμης, λέγοντας στους αστυνομικούς πως ονομάζεται «Μαρία». Όσοι την είδαν από κοντά, ανέφεραν πως είναι πολύ ευγενική, δεν ζητιάνευε, δεν έπαιρνε χρήματα από ξένους και μιλούσε μόνο αγγλικά.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb

Σχετικές ειδήσεις