ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη καταγγελία για όργια σε γνωστό ξενοδοχείο: «Η πισίνα ήταν θολή από το σπέρμα» (photos)

Απίστευτη καταγγελία για όργια σε γνωστό ξενοδοχείο: «Η πισίνα ήταν θολή από το σπέρμα» (photos)

Χρησιμοποιημένα προφυλακτικά παντού, σεξουαλικές ορμές να ξεχειλίζουν με μια μυρωδιά… σπέρματος διάχυτη στην ατμόσφαιρα. Αυτό είναι το ακατάλληλο σκηνικό που μετέτρεψε σε εφιάλτη το ταξίδι μιας νεαρής Βρετανίδας στην Κύπρο.

Η 26χρονη και… ανυποψίαστη Chelsea Stark νόμιζε πως είχε διαλέξει το τέλειο ξενοδοχείο για τις τέλειες διακοπές της, με μία φίλη της, στην Αγία Νάπα, μόνο που όσα αντίκρισε ξεπέρασαν τελικά και την πιο αχαλίνωτη σεξουαλική φαντασία της, αφού ανά πάσα στιγμή ένιωθε πως όλο και κάποιο… όργιο θα «ξεπηδούσε» στο πιο πιθανό και απίθανο μέρος.

Η Stark αντιλήφθηκε λοιπόν καθυστερημένα πως επρόκειτο για ένα ξενοδοχείο οργίων όπου οι πελάτες του έκαναν δημόσιο σεξ, χωρίς αναστολές και ενδοιασμούς. Αδιάψευστη απόδειξη; Τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά παντού!

Σύμφωνα μάλιστα με τους ισχυρισμούς της στη βρετανική εφημερίδα Sun, το νερό της πισίνας ήταν θολό, πιθανότατα από το σπέρμα, αφού έγινε η ίδια μάρτυρας των ερωτικών περιπτύξεων μέσα σε αυτή.

Το θέαμα, δε, διάσπαρτων ορφανών εσωρούχων, να κρέμονται ακόμα και από τα δέντρα ήταν σύνηθες!

«Είχαμε δουλέψει σκληρά όλο το χρόνο και αξίζαμε ένα διάλειμμα. Δεν είχαμε πολλά χρήματα οπότε κλείσαμε για διακοπές τελευταία στιγμή στην Αγία Νάπα στην Κύπρο μέσω της Thomas Cook», εκμυστηρεύτηκε η Chelsea, η οποίαεργάζεται ως σύμβουλος πωλήσεων.

chelsea2

Η όμορφη νεαρή πλήρωσε 250 λίρες για τη διαμονή της, ωστόσο όταν έφτασε στο Pambos Magic resort, κατάλαβε από την πρώτη στιγμή πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

«Είχαμε κάνει κράτηση για ένα διαμέρισμα με δυνατότητα να μαγειρεύουμε εμείς, αλλά δεν υπήρχαν εγκαταστάσεις για μαγείρεμα, μόνο ένας βραστήρας», αναφέρει, ωστόσο αυτό μάλλον ήταν το τελευταίο που απασχόλησε τελικά τις δύο Βρετανίδες.

ksenodoxeio

Βγάινοντας κιόλας από το διαμέρισμά τους την επόμενη ημέρα, είδαν στο πάτωμα πεταμένα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά…

«Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν είχαν καθαριστεί. Είναι σαφές ότι οι άνθρωποι είχαν κάνει σεξ το προηγούμενο βράδυ και πέταξαν τα χρησιμοποιημένα προφυλακτικά στο πάτωμα σε δημόσιους χώρους. Ήταν άθλια» δήλωσε.

Μια άλλη μέρα, επιστρέφοντας από βραδινή έξοδο αντίκρισαν ένα ζευγάρι να κάνει σεξ στην πισίνα και λίγο αργότερα μια λευκή ουσία να επιπλέει στην επιφάνεια…

«Η φίλη μου και εγώ ανταλλάξαμε βλέμματα. Η πισίνα ήταν λευκή και θολή. Δεν βουτήξαμε ούτε το δάχτυλο του ποδιού μας μέσα. Δεν το διακινδυνέψαμε», σημειώνει και καταλήγει:

«Στην αρχή νόμιζα ότι το φανταζόμουν. Αλλά όχι, σε ένα θάμνο υπήρχαν βρόμικα μποξεράκια, σε έναν άλλο ένα στρινγκ. Μια μέρα ανοίξαμε το παράθυρο στο μπαλκόνι μας να δούμε το δέντρο έξω από αυτό και είχε καλυφθεί με παντελόνια που τα είχαν πετάξει. Ήταν σουρεαλιστικό»…

Σχετικές ειδήσεις