ΚΟΣΜΟΣ

ΣΟΚ: Ανακάλυψε δύο μήνες μετά το γάμο ότι ο άντρας της είναι… (pics)

ΣΟΚ: Ανακάλυψε δύο μήνες μετά το γάμο ότι ο άντρας της είναι… (pics)

Σοκάρει η είδηση πως μία γυναίκα ψάχνοντας το κινητό του άντρα της, τον οποίον υποψιαζόταν ότι διατηρεί παράλληλη σχέση, βρήκε άσεμνες φωτογραφίες παιδιών!

Όλα ξεκίνησαν μόλις 10 εβδομάδες μετά το γάμο τους, όταν η 47χρονη Jane Gaskin από τη Μεγάλη Βρετανία άρχισε να υποψιάζεται πως ο 48χρονος σύζυγός της David, διατηρεί παράλληλη σχέση, αφού εκείνος είχε χάσει κάθε ερωτική επιθυμία, ενώ είχε γίνει εμμονικός με το κινητό του.

«Όταν έχασε ξαφνικά το ενδιαφέρον του για σεξ, καθώς και όταν άρχισε να γίνεται μυστικοπαθής με τον κινητό του, υπέθεσα ότι είχε ερωμένη», εξομολογήθηκε στη Mirror η γυναίκα, και πρόσθεσε: «Έψαξα το κινητό του για αποδείξεις, αλλά αυτό που αντίκρισα ήταν πολύ, πολύ χειρότερο».

Ένα βράδυ που ο σύζυγός της κοιμόταν, αφήνοντας το κινητό στον κάτω όροφο, εκείνη βρήκε την ευκαιρία να κρυφοκοιτάξει, προκειμένου να βάλει τέλος στις υποψίες της. Εκείνο, όμως, που αντίκρισε, δεν μπορούσε σε καμία περίπτωση να το φανταστεί. Στο κινητό υπήρχαν αποθηκευμένα αρχεία με φωτογραφίες και όταν τα άνοιξε είδε σοκαρισμένη ότι αυτά περιείχαν άσεμνες φωτογραφίες παιδιών!

Αμέσως μετά, μην μπορώντας να πιστέψει αυτό που μόλις είχε δει, έτρεξε στο δωμάτιο του άντρα της σε κατάσταση σοκ. Εκείνος, την παρακάλεσε να μην καλέσει την αστυνομία, ενώ της υποσχέθηκε πως θα διέγραφε τις εν λόγω φωτογραφίες.

Η Jane, όμως, είχε πάρει την απόφασή της . Έτσι, κάλεσε αμέσως την αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ζευγάρι παραμένει νομικά παντρεμένο, καθώς η Jane δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να πάρει διαζύγιο, αφού ξόδεψε όλες της τις οικονομίες στο γάμο τους.

Ο άντρας της στη δίκη που έγινε καταδικάστηκε σε 8 μήνες φυλάκιση, με αναστολή 2 χρόνων.