ΚΟΣΜΟΣ

Τραμπ: Η επίθεση στο Βερολίνο είναι μια επίθεση κατά της ανθρωπότητας

Τραμπ: Η επίθεση στο Βερολίνο είναι μια επίθεση κατά της ανθρωπότητας

Ειδήσεις για τρομοκρατική επίθεση Βερολίνο:Ο μεγιστάνας είχε επιρρίψει ευθύνες για την επίθεση στο Βερολίνο, στους ισλαμιστές τρομοκράτες.

O εκλεγμένος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ καταδίκασε την επίθεση που διαπράχθηκε σε μια χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου περιγράφοντάς την ως «μια επίθεση κατά της ανθρωπότητας».

Την Δευτέρα ο μεγιστάνας είχε επιρρίψει ευθύνες για την επίθεση στο Βερολίνο, που στοίχισε την ζωή σε 12 ανθρώπους, στους ισλαμιστές τρομοκράτες οι οποίοι «επανειλημμένα σφαγιάζουν Χριστιανούς στις κοινότητές τους και σε χώρους λατρείας στο πλαίσιο του ιερού πολέμου παγκοσμίως».

Ερωτηθείς σήμερα από δημοσιογράφους σχετικά με την εν λόγω δήλωση, ο Ντόναλντ Τραμπ απάντησε από το Παλμ Μπιτς της Φλόριντας: «Πρόκειται για μια επίθεση εναντίον της ανθρωπότητας και αυτό πρέπει να σταματήσει». «Ό,τι συμβαίνει είναι επαίσχυντο» τόνισε ο δισεκατομμυριούχος, ο οποίος πρόσθεσε ότι δεν μίλησε με τον απερχόμενο πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα μετά την επίθεση στο Βερολίνο και την δολοφονία του Ρώσου πρεσβευτή στην Τουρκία.

Διαβάστε εδώ όλες τις εξελίξεις για την τρομοκρατική επίθεση στο Βερολίνο