ΚΟΣΜΟΣ

Μακελειό στο Ρέινα: Τεράστια αστυνομική επιχείρηση στη Σμύρνη – Μέσα στη γιάφκα των υπόπτων (video)

Μακελειό στο Ρέινα: Τεράστια αστυνομική επιχείρηση στη Σμύρνη – Μέσα στη γιάφκα των υπόπτων (video)

Υπό κράτηση, 20 φερόμενους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, οι οποίοι πιστεύεται πως προέρχονται από χώρες της Κεντρικής Ασίας και της Βόρειας Αφρικής, έθεσε η τουρκική αστυνομία, μετά από μεγάλη επιχείρηση στη Σμύρνη.

Σύμφωνα, μάλιστα, με το πρακτορείο Ανατολή μεταξύ των συλληφθέντων είναι και 11 γυναίκες.

Από τις έρευνες που έγιναν στα σπίτια όπου διέμεναν, εντοπίστηκαν διόπτρες νυχτερινής όρασης, στρατιωτικό υλικό, 41 διαβατήρια, εκ των οποίων τα περισσότερα πλαστά, 12 κινητά, 1 τάμπλετ και 1 τουφέκι ελεύθερου σκοπευτή.

tzixantistes smirni

Σημειώνεται ότι συνολικά, μετά τη σφαγή στο κλαμπ Ρέινα, τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, έχουν συλληφθεί 36 άτομα στην Τουρκία, ενώ οι αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί αλλά παραμένει ασύλληπτος.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι το πρακτορείο Ντογάν μετέδωσε ότι μετά το μακελειό, ο δράστης πήρε ταξί για να πάει στη συνοικία Ζεϊτίνμπουρου, στην ευρωπαϊκή πλευρά της Κωνσταντινούπολης. Εκεί, μπήκε σε ένα εστιατόριο και δανείστηκε χρήματα για να πληρώσει την κούρσα. Ο ιδιοκτήτης, μάλιστα, του εστιατορίου αυτού επιβεβαίωσε ότι έχουν τεθεί υπό κράτηση ορισμένοι υπάλληλοί του.

Σχετικές ειδήσεις