ΚΟΣΜΟΣ

Χιονοστιβάδα - Ιταλία: Συγκλονιστική μαρτυρία επιζώντα – Σώθηκε από τυχαίο παιχνίδι της μοίρας

Χιονοστιβάδα - Ιταλία: Συγκλονιστική μαρτυρία επιζώντα – Σώθηκε από τυχαίο παιχνίδι της μοίρας

Συγκλονίζει η μαρτυρία ενός εκ των δύο μόλις διασωθέντων από τη χιονοστιβάδα που καταπλάκωσε το ξενοδοχείο 'Rigopiano' της Πεσκάρα στους πρόποδες του όρους Γκράν Σάσσο στην επαρχία του Αμπρούτσο της Ιταλίας, από την οποία εκτιμάται ότι έχουν χάσει τη ζωή τους περίπου 30 τουρίστες και εργαζόμενοι.

«Πήγα να πάρω κάτι από το αυτοκίνητό μου και έτσι σώθηκα», δήλωσε ο 38χρονος άνδρας στα σωστικά συνεργεία, ο οποίος ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις ιταλικές Αρχές για το τραγικό δυστύχημα με μήνυμα της εφαρμογής επικοινωνίας κινητών τηλεφώνων what's app, όπως μεταδίδει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων. «Η γυναίκα μου και τα παιδιά μου βρίσκονται ακόμα παγιδευμένοι μέσα στο ξενοδοχείο», δήλωσε ο σοκαρισμένος άντρας ο οποίος βγήκε να πάρει κάποια αντικείμενα από το αυτοκίνητό του, καθώς έβλεπε την ισχυρή χιονόπτωση να δυναμώνει.

«Είδα ένα ακόμη άνδρα στον εξωτερικό χώρο του ξενοδοχείου και καλύφθηκε κι εκείνος από τη χιονοστιβάδα, όμως καταφέραμε να ξεθαφτούμε και να σωθούμε, μπαίνοντας στο αυτοκίνητο, που δεν είχε σκεπαστεί από το χιόνι», επισήμανε ο ίδιος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις εξελίξεις σχετικά με το τραγικό δυστύχημα στην Ιταλία.

Σχετικές ειδήσεις