ΚΟΣΜΟΣ

Η πρώτη ημέρα του Μπαράκ Ομπάμα μακριά από τον Λευκό Οίκο

Η πρώτη ημέρα του Μπαράκ Ομπάμα μακριά από τον Λευκό Οίκο

Ως πρώην πρόεδρος, ο Μπαράκ Ομπάμα θα έχει προστασία από τις Μυστικές Υπηρεσίες για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα την πρώτη ημέρα της νέας του ζωής επέλεξε να χαλαρώσει περνώντας μια ώρα στο γυμναστήριο, όπως αποκάλυψε η DailyMail. Ο Ομπάμα εντοπίστηκε να κατευθύνεται στο Thunderbird Country Club.

obama after

Ακριβώς μια ημέρα μετά την αποχώρησή του από τον Λευκό Οίκο, ο Ομπάμα βρίσκεται στο Παλμ Σπρινγκς για διακοπές. Μαζί με τη Michelle φιλοξενείται από τον James Costos, ο οποίος ήταν πρεσβευτής στην Ισπανία.

Σύμφωνα με τη Dailymail γύρω στις εννέα το πρωί η πομπή των τριών SUV του πρώην προέδρου εντοπίστηκε να κινείται προς το κλαμπ που βρίσκεται κοντά στην ιδιωτική περιοχή όπου φιλοξενείται.

obama after 2

Ωστόσο, δεν είναι σαφές τι έχουν προγραμματίσει οι Ομπάμα για το υπόλοιπο των διακοπών τους.

obama after 3
obama after 4

Μετά την ορκωμοσία του νέου Αμερικανού προέδρου Donald Trump στην Ουάσινγκτον την Παρασκευή οι Ομπάμα αποχαιρέτσαν τον Λευκό Οίκο, ακολουθώντας το τυπικό, επιβιβάστηκαν σε ελικόπτερο για να ταξιδέψουν έως την Βάση Andrews στο Μέριλαντ ώστε να ξεκινήσουν τις διακοπές τους για δύο εβδομάδες.

Από εκεί πέταξαν στην Καλιφόρνια με το προεδρικό τζετ, SAM 28000

Το αεροπλάνο έκανε κύκλους στο διεθνές αεροδρόμιο του Παλμ Σπρινγκς περισσότερο από 20 λεπτά ενώ πιστεύεται ότι ο πιλότος έκανε τρεις απόπειρες να προσγειωθεί.

Σύμφωνα πάντως με το δημοσίευμα η δυνατή βροχή, η χαμηλή νέφωση και η περιορισμένη ορατότητα στο αεροδρόμιο εμπόδισε την προσγείωση του προεδρικού αεροσκάφους, η οποία τελικά πραγματοποιήθηκε περίπου 44 μίλια μακριά στη βάση March της Πολεμικής Αεροπορίας, όπου τον περίμενε η αυτοκινητοπομπή που θα μετέφερε το ζευγος Ομπάμα στον τόπο διαμονής τους.

kakokairia obama

ΠΗΓΗ: DailyMail

Σχετικές ειδήσεις