ΚΟΣΜΟΣ

Φρίκη: Μητέρα ζητούσε λεφτά από παιδόφιλο για να βιάσει την 7χρονη κόρη της

Φρίκη: Μητέρα ζητούσε λεφτά από παιδόφιλο για να βιάσει την 7χρονη κόρη της

Οργή και αποτροπιασμός από το ανατριχιαστικό σχέδιο μιας γυναίκας από την Ουαλία σε βάρος της 7χρονης κόρης της.

Πιο συγκεκριμένα, σε μηνύματα ανάμεσα στη μητέρα και τον 54χρονο Stuart Bailey κανόνιζαν να βιάσει το 7χρονο κορίτσι. «Τι φοράει; Φοράει τη σχολική σχολή;», ρωτά σε ένα από τα μηνύματα ο 54χρονος, σύμφωνα με τη Mirror.

Όπως αναφέρουν οι Αρχές, η γυναίκα γνώρισε τον Bailey μέσω ιστοσελίδας γνωριμιών και στη συνέχεια σχεδίασαν με κάθε λεπτομέρεια την σεξουαλική επίθεση. Η γυναίκα είχε στείλει μάλιστα και μια γυμνή φωτογραφία της 7χρονης κόρης της.

Η αποκάλυψη του ανατριχιαστικού σχεδίου της μητέρας έγινε από τον σύντροφό της. Υποψιαζόταν ότι την απατά και όταν έψαξε το κινητό της ανακάλυψε τα μηνύματα και ειδοποίησε τις Αρχές.

Παράλληλα, από τα μηνύματα η μητέρα φαίνεται ότι ζητούσε αμοιβή από τον 54χρονο ο οποίος της πρέσφερε το ποσό των 200 ή 300 λιρών για το βιασμό του παιδιού της.

Και οι δύο κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες ωστόσο βρέθηκαν ένοχοι για συνωμοσία να βιάσουν παιδί κάτω των 13 ετών. Ο Bailey καταδικάστηκε σε φυλάκιση 13 ετών ενώ η μητέρα εννέα ετών.

Ο παιδόφιλος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε σκοπό να βιάσει το κοριτσάκι αλλά του άρεσε να στέλνει «εμετικά και πρόστυχα» μηνύματα σε γυναίκες για να δει πώς θα αντιδράσουν.

Από την πλευρά της, η μητέρα της 7χρονης ισχυρίστηκε ότι ο Bailey την εκβίαζε και την απείλησε με σωματική βία εάν δεν έκανε όλα όσα της ζητούσε.

Σχετικές ειδήσεις