ΚΟΣΜΟΣ

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Κιμ Γιονγκ Ναμ πριν πεθάνει

Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία του Κιμ Γιονγκ Ναμ πριν πεθάνει

Στη δημοσιότητα δόθηκε η τελευταία φωτογραφία του ετεροθαλούς αδερφού του ηγέτη της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ναμ, λίγο πριν πεθάνει από δηλητηρίαση στο αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ.

Στην φωτογραφία, το θύμα φαίνεται να έχει καταρρεύσει στην κυριολεξία πάνω σε μία πολυθρόνα χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Ο Κιμ Γιονγκ Ναμ, που αναμενόταν πως θα ηγούνταν της χώρας του, είχε εξοριστεί επειδή η οικογένειά του τον θεωρούσε πολύ «δυτικό».

Οι μυστικές υπηρεσίας της Νότιας Κορέας, θεωρούν πως ο Κιμ Γιονγκ Ουν κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του ετεροθαλούς αδερφού του από «παράνοια». Παραμένει, ωστόσο, ασαφές, γιατί σκοτώθηκε, εν μέσω εικασιών πως σκόπευε να δημιουργήσει μια κυβέρνηση στην εξορία.

Άλλες θεωρίες περιλαμβάνουν τις φήμες πως ο Κιμ Γιονγκ Ναμ, που ήταν γνωστός για την ανέμελη ζωή του και την αγάπη του στα τυχερά παιχνίδια, δολοφονήθηκα από μαφιόζους λόγω χρεών.

Ωστόσο, οι Αρχές της Μαλαισίας πιστεύουν πως οι μυστικοί πράκτορες της Βόρειας Κορέας κρύβονται πίσω από τη δολοφονία του.

Δείτε τη φωτογραφία του στη Gallery του Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις