ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στη Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στη Χαϊδελβέργη - Τρεις τραυματίες (pics+vids)

Τρόμος στη Γερμανία: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πλήθος στη Χαϊδελβέργη - Τρεις τραυματίες (pics+vids)

Ειδήσεις | Γερμανία: Τουλάχιστον τρία άτομα τραυματίστηκαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου (25/02/2017) στη Χαϊδελβέργη τηςΓερμανίας όταν ένας άνδρας εισέβαλε με το αυτοκίνητό του σε πεζόδρομο που ήταν γεμάτος από κόσμο.

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr στιγμιότυπα από το σημείο της επίθεσης

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο BBC, ο δράστης της επίθεσης, ο οποίος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι, πυροβολήθηκε από αστυνομικούς και τραυματίστηκε, στην προσπάθειά του να διαφύγει τη σύλληψη.

Η αστυνομία κατόρθωσε να ακινητοποιήσει τον δράστη, ενώ στη συνέχεια ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένο.

Όπως μετέδωσε το δίκτυο «Russia Today», ο δράστης είχε νοικιάσει το αυτοκίνητο της επίθεσης από ένα γραφείο ενοικιάσεως οχημάτων στο Αμβούργο.

Σύμφωνα με πληροφορία που δημοσιεύεται στην εφημερίδα Bild, ο άνδρας πάσχει από ψυχική διαταραχή, ωστόσο οι Αρχές απέφυγαν να δώσουν οποιοδήποτε στοιχείο για το θέμα.

Η εφημερίδα «Rhein-Neckar-Zeitung» ανέφερε ότι πρόκειται για νεαρό Γερμανό, ο οποίος είχε σταματήσει στο κόκκινο φανάρι και όταν αυτό έγινε πράσινο, ξεκίνησε με ταχύτητα για να πέσει στην ομάδα των πεζών και στη συνέχεια σε κολώνα.

Σημειώνεται πως τον περασμένο Δεκέμβριο, ένας ισλαμιστής εισέβαλε με φορτηγό στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, με αποτέλεσμα να σκοτώσει 12 άτομα και να τραυματίσει περισσότερα από 50.

Διαβάστε περισσότερα θέματα για τη Γερμανία

Σχετικές ειδήσεις