ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: «Με βίαζε, αλλά νομίζω ότι μου άξιζε»

Σοκ: «Με βίαζε, αλλά νομίζω ότι μου άξιζε»

Ένας αστυνομικός φέρεται να βίασε την πρώην σύντροφο και συνάδελφό του, όταν η ίδια αποκάλυψε σε εκείνον ότι τον είχε απατήσει - Όλα ξεκίνησαν από τις διακοπές του άνδρα στην Κρήτη.

Θύμα βιασμού, δυο φορές φέρεται να έπεσε μια αστυνομικός στην Αγγλία και συγκεκριμένα στο Γιορκ, από το σύντροφο και συνάδελφό της, όταν η ίδια του αποκάλυψε πως τον απάτησε δύο φορές.

Η υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας σχεδόν 10 χρόνια μετά και δικάζεται στο δικαστήριο του Γιορκ. Όπως υποστήριξε η γυναίκα, όλα ξεκίνησαν μετά από μια πράξη αντιζηλίας από τη μεριά της για ένα ταξίδι που έκανε ο τότε σύντροφος της με την πρώην γυναίκα του στην Κρήτη.

Αναλυτικότερα, ένα βράδυ η αστυνομικός επισκέφτηκε με μια φίλη της ένα κλαμπ της Αγγλίας, όπου συναντήθηκε με κάποιους συναδέλφους της. Σύμφωνα με το Flashnews.gr, ανάμεσά τους ήταν και ένας Αρχιφύλακας με τον οποίο από την πρώτη στιγμή, όπως αναφέρει η ίδια, είχαν μια έντονη έλξη. Ο Αρχιφύλακας και φίλος του συντρόφου της, την κάλεσε στο δωμάτιο του σε ένα κοντινό κέντρο εκπαίδευσης αστυνομικών και η συζήτηση κατέληξε σε... ερωτική συνεύρεση.

Η ίδια μην μπορώντας να αντέξει τις τύψεις, επιστρέφοντας σπίτι εξομολογήθηκε τα πάντα στον αγαπημένο της. Σύμφωνα πάντα με όσα κατέθεσε στο δικαστήριο, η γυναίκα προχώρησε αυτή την πράξη επηρεασμένη από τις διακοπές του αστυνομικού στην Κρήτη!

Ο πρώην σύντροφός της είχε έρθει για διακοπές στο νησί, μαζί με την πρώην γυναίκα του και τα παιδιά του, χωρίς να της το αναφέρει. Αυτό την ενόχλησε πολύ και όπως υποστήριξε στο δικαστήριο, ήταν μια πράξη για λόγους ερωτικής αντιζηλίας.

Το δικαστήριο του Γιορκ

Όταν, λοιπόν, αποκάλυψε την απιστία της, ο άνδρας φέρεται να τη βίασε, αλλά συνέχισαν να ζουν μαζί καθώς όπως λέει η ίδια «Αισθανόμουν σαν να μου άξιζε».

Η ιστορία του βιασμού επαναλαμβάνεται χρόνια αργότερα όταν αυτή είχε ακόμα μια «περιπέτεια» στις διακοπές της, στο Μπένιντρομ, με ένα παλιό της φίλο. Για ακόμα μια φορά έπεσε θύμα βιασμού από το σύντροφο της αλλά αυτή την φορά έσπασε τη σιωπή της, αποκαλύπτοντας τα πάντα σε ένα συνάδελφό της που με τη σειρά του προχώρησε σε μηνύσεις κατά του συντρόφου της.

Από τη μεριά του ο αστυνομικός υποστηρίζει ότι ποτέ δεν τη βίασε.

Το δικαστήριο θα συνεχιστεί το προσεχές διάστημα.

Σχετικές ειδήσεις