ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Γαλλία - Σοκαριστική μαρτυρία: «Κρατούσε από το λαιμό μια γυναίκα στρατιωτικό»

Επίθεση Γαλλία - Σοκαριστική μαρτυρία: «Κρατούσε από το λαιμό μια γυναίκα στρατιωτικό»

Ειδήσεις | Επίθεση Γαλλία: Ακόμη μία μαρτυρία ενός αυτόπτη έρχεται να ρίξει φως στα συγκλονιστικά γεγονότα που σημειώθηκαν το Σάββατο (18/03/2017) στο αεροδρόμιο Ορλί του Παρισιού, όταν ένας άνδρας άρπαξε το όπλο ενός στρατιωτικού και εν συνεχεία κατέφυγε μέσα σε ένα κατάστημα του αεροδρομίου, προτού πέσει νεκρός από τα πυρά των ανδρών των γαλλικών δυνάμεωνασφαλείας.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο μάρτυρας στη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», «ο δράστης κρατούσε μια στρατιωτικό όμηρο, την κρατούσε από το λαιμό, ενώ με το όπλο της απειλούσε άλλους δύο στρατιωτικούς».

«Άκουσα φωνές και είδα στρατιωτικούς να κινούνται. Ένας άντρας κρατούσε μια γυναίκα στρατιωτικό όμηρο, την κρατούσε από το λαιμό και απειλούσε άλλους δύο στρατιωτικούς με το όπλο της. Ήταν σοβαρό. Αμέσως μετά εμείς απομακρυνθήκαμε, κατεβήκαμε τις σκάλες και άκουσα πυροβολισμούς», πρόσθεσε ο 58χρονος Ντομινίκ, ο οποίος επρόκειτο να ταξιδέψει με τη γυναίκα του στον Άγιο Δομήνικο.

Εξάλλου, ο μάρτυρας σημείωσε πως πριν φύγουν, πρόσεξε μια τσάντα στην μέση της αίθουσας. «Δεν ξέραμε τι είχε μέσα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της επίθεσης στο αεροδρόμιο του Ορλί στο Παρίσι