ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση στο Λονδίνο: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών της τρομοκρατικής επίθεσης

Επίθεση στο Λονδίνο: Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών της τρομοκρατικής επίθεσης

Τρόμος στο Λονδίνο: Η βρετανική αστυνομία ανέφερε ότι ο αριθμός των νεκρών από την επίθεση χθες Τετάρτη (22/3) κοντά στο κοινοβούλιο ανέβηκε στους πέντε.

Κατέληξε ένας από τους τραυματίες της τρομοκρατικής επίθεσης στο κέντρο του Λονδίνου, ο οποίος βρισκόταν μεταξύ των πεζών, ανεβάζοντας σε πέντε τον αριθμό των νεκρών.

Επιπλέον, τουλάχιστον 20 άτομα τραυματίστηκαν στην επίθεση στο Λονδίνο όταν ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε πεζούς και κατόπιν ο δράστης μαχαίρωσε έναν αστυνομικό κοντά στο βρετανικό κοινοβούλιο προτού πέσει νεκρός από τα πυρά της αστυνομίας.

Οι νεκροί περιλαμβάνουν τον δράστη και τον αστυνομικό, ενώ οι άλλοι τρείς υπέστησαν θανατηφόρα τραύματα από το αυτοκίνητο που ανέπτυξε ταχύτητα στη γέφυρα του Ουέστμινστερ προτού πέσει πάνω στα κιγκλιδώματα έξω από τη βουλή.

Ο επικεφαλής της αντιτρομοκρατικής της αστυνομίας Αγγλίας Μαρκ Ρόουλι είπε ότι η αστυνομία πιστεύει πως ο δράστης είχε εμπνευστεί από τη τρομοκρατία που σχετίζεται με τους ισλαμιστές μαχητές και ότι η αστυνομία έχει ταυτοποιήσει τον δράστη αλλά αρνήθηκε να τον κατονομάσει.

Σχετικές ειδήσεις