ΚΟΣΜΟΣ

Επίθεση Λονδίνο: Αναγνωρίστηκε και τρίτο θύμα – Σκοτώθηκε μια μέρα πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ…

Επίθεση Λονδίνο: Αναγνωρίστηκε και τρίτο θύμα – Σκοτώθηκε μια μέρα πριν επιστρέψει στις ΗΠΑ…

Ένας Αμερικανός πολίτης, ο οποίος βρισκόταν στο Λονδίνο για διακοπές, βρίσκεται μεταξύ των τριών θυμάτων της τρομοκρατικής επίθεσης που διαπράχθηκε χθες (22/3) στο Λονδίνο, την ευθύνη για την οποία ανέλαβε η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος.

«Ένας σπουδαίος Αμερικανός, ο Κερτ Κότσραν σκοτώθηκε στην τρομοκρατική επίθεση του Λονδίνου. Οι προσευχές μου και τα συλλυπητήρια μου στην οικογένειά του και τους φίλους του», έγραψε ο Τραμπ σε ένα tweet.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό από συγγενή του ζευγαριού κι τον εκπρόσωπο Τύπου της εκκλησίας των Μορμόνων που ανήκει το ζευγάρι, ότι ο άνδρας από τη Γιούτα των ΗΠΑ σκοτώθηκε, ενώ η σύζυγός του τραυματίστηκε σοβαρά στην επίθεση κοντά στο βρετανικό κοινοβούλιο στο Λονδίνο.

Ο Κερτ Κότσραν και η σύζυγός του Μελίσα ταξίδεψαν στην Ευρώπη για να εορτάσουν την 25η επέτειο του γάμου τους, ενώ επρόκειτο να επιστρέψουν σήμερα στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον κουνιάδο του Κλίντον Πέιν…

Η σύζυγος του Κότσραν υπέστη κάταγμα στο πόδι και στα πλευρά ενώ τραυματίστηκε και στο κεφάλι. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο, επισήμανε ο Πέιν σε μια ανακοίνωση.

«Η οικογένειά μας είναι συντετριμμένη… ο Κερτ ήταν ένας καλός άνθρωπος κι ένας στοργικός σύζυγος» τόνισε ο ίδιος.

«Εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στα στελέχη των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών και το ιατρικό προσωπικό που τους φρόντισαν και ζητάμε να προσευχηθείτε για τη Μελίσα και την οικογένειά μας».

Τα ζευγάρι ανήκε στην εκκλησία των Μορμόνων που εδρεύει στη Γιούτα, την Εκκλησία του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών. Οι γονείς της Μελίσας ήταν ιεραπόστολοι στο Λονδίνο, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Εκκλησίας, Έρικ Χόκινς.

Σχετικές ειδήσεις