Επίθεση Λονδίνο: Ναρκωτικά και πάρτι με ιερόδουλες τα «χόμπι» του μακελάρη

Newsroom Newsroom

Επίθεση Λονδίνο: Ναρκωτικά και πάρτι με ιερόδουλες τα «χόμπι» του μακελάρη

Τρομοκρατική επίθεση Λονδίνο: Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις για το παρελθόν του μακελάρη του Λονδίνου, Khalid Masood, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες σκόρπισε τον θάνατο στη βρετανική πρωτεύουσα.

Άτομα του φιλικού του περιβάλλοντος αποκαλύπτουν πως ο δράστης απολάμβανε αμέτρητες ώρες σεξουαλικών περιπτύξεων με ιερόδουλες ενώ ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών, όπως κοκαΐνη και LSD.

Μάλιστα, όσοι τον γνώριζαν, αναφέρουν πως δεν ήταν «σωστός Μουσουλμάνος». Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, η προηγούμενη σπιτονοικοκυρά του Cassie Havard, τον έδιωξε από το σπίτι, γιατί ξόδευε χιλιάδες λίρες σε ιερόδουλες.

«Δεν ήταν σωστός Μουσουλμάνος. Πήγαινε με ιερόδουλες, κάπνιζε κρακ και μαχαίρωνε ανθρώπους στο πρόσωπο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, σύμφωνα με την «Daily Star» όλα αυτά τα χρηματοδοτούσε με... δημόσιο χρήμα, αφού οι Αρχές ανακάλυψαν πως έπαιρνε μια σειρά από επιδόματα από το βρετανικό Δημόσιο.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως «οι Αρχές πιστεύουν πως έπαιρνε μετρητά που δεν του ανήκαν, χρησιμοποιώντας μία σειρά από διαφορετικά ονόματα, τραπεζικούς λογαριασμούς και διευθύνσεις».

Την ίδια στιγμή, η βρετανική αντιτρομοκρατική υπηρεσία ανακοίνωσε χθες ότι εξακολουθεί να εκτιμά ότι ο δράστης της πολύνεκρης επίθεσης που διαπράχθηκε έξω από το βρετανικό κοινοβούλιο την προηγούμενη εβδομάδα έδρασε μόνος του, αναγνωρίζοντας ότι ενδεχομένως να μην κατανοήσουν ποτέ το κίνητρο του.

Κάλεσαν τους όποιους φίλους και οικείους του Masood να παρουσιαστούν στις Αρχές για να τις βοηθήσουν να καταγράψουν τις κινήσεις του πριν την επίθεση και να καταθέσουν τις οποιαδήποτε πιθανές αιτίες που μπορεί να τον οδήγησαν στην ενέργειά του.

«Πρέπει όλοι να αποδεχτούμε ότι υπάρχει η πιθανότητα να μην κατανοήσουμε ποτέ γιατί το έκανε αυτό. Η εξήγηση αυτή μπορεί να πέθανε μαζί του», πρόσθεσε. «Εντούτοις, είμαστε αποφασισμένοι να διαπιστώσουμε αν ο Μασούντ ήταν ένας μοναχικός λύκος που εμπνεύστηκε από προπαγάνδα τρομοκρατών, είτε αν άλλοι τον ενθάρρυναν, τον υποστήριξαν, ή του έδωσαν εντολές», υπογράμμισε αξιωματικός της αστυνομίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved