ΚΟΣΜΟΣ

Viral: Το διαδίκτυο τρολλάρει τη νέα προτομή του Ρονάλντο και όχι αδίκως (Pics)

Viral: Το διαδίκτυο τρολλάρει τη νέα προτομή του Ρονάλντο και όχι αδίκως (Pics)

Φαίνεται ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, με τις τόσες «Χρυσές Μπάλες», είναι άτυχος με τις προσπάθειες γλυπτών να αποδώσουν το μεγαλείο του ως ποδοσφαιριστή (και την ομορφιά του ως άντρα).

Πριν από λίγα χρόνια, στην υπερήφανη, για το τέκνο της, νήσο Μαδέιρα, άνοιξε «Μουσείο Κριστιάνο Ρονάλντο».

Αναγέρθηκε κι ένα άγαλμα μπροστά απ' το μουσείο, το οποίο αποπειράται να αναπαραστήσει τον σταρ της στρογγυλής θεάς σε στάση πριν εκτελέσει πέναλτι. Ο Ρονάλντο, «παγωμένος» στο χρόνο, μοιάζει να υποφέρει από… δυσκοιλιότητα!

funny cristiano ronaldo statue fail 34 58dcc00e3264b 700

Την περασμένη Τετάρτη, το Διεθνές Αεροδρόμιο της Μαδέιρα επισήμως μετονομάστηκε σε Αεροδρόμιο Κριστιάνο Ρονάλντο (την ιδέα την πήραν από τη Ryanair, η οποία, το 2016, όταν η Πορτογαλία κατέκτησε το Ευρωπαϊκό, άλλαξε το λογότυπό της σ' ένα από τα αεροσκάφη της σε «Raynaldo»).

Στα εγκαίνια, έγινε αποκάλυψη προτομής του 32χρονου Ρονάλντο, που απέχει έτη φωτός από το έμβλημα του σεξ (και του ποδοσφαίρου).

funny cristiano ronaldo statue fail 35 58dcc00fd4e98 700

Ο γλύπτης Εμάνουελ Σάντος (από τη Μαδέιρα) προσπάθησε να συλλάβει το γλυκό αλλά στραβό χαμόγελο του σταρ. Το αποτέλεσμα, στα μάτια πολλών στα social media, είναι κάτι σαν τον Τζιμ Κάρεϊ στη «Μάσκα», το πήλινο κεφάλι από την τηλεοπτική σειρά του Νιλ Μπιουκάναν «Art Attack» (δεκαετία του '90), τον Chucky από τη σειρά ταινιών τρόμου «Child's Play», ή ένας συνδυασμός Vanilla Ice, Johnny Bravo και Mr. Incredible.

funny cristiano ronaldo statue fail 32 58dcc00ad2bb4 700

Ο καλλιτέχνης υπερασπίστηκε το έργο του -«αυτό είναι θέμα γούστου, δεν είναι τόσο απλό όσο φαίνεται» είπε-, αλλά το Bored Panda μας παρουσιάζει δέκα από τις πιο αστείες αντιδράσεις στα μέσα κοινωνική δικτύωσης κι έτσι μπορούμε να σχηματίσουμε γνώμη, μόνοι μας.

Πηγή: BoredPanda.com

Σχετικές ειδήσεις