ΚΟΣΜΟΣ

Βρέθηκε νεκρή η «Αμερικανίδα Μαντλίν» 6 χρόνια μετά την εξαφάνισή της

Βρέθηκε νεκρή η «Αμερικανίδα Μαντλίν» 6 χρόνια μετά την εξαφάνισή της

H Isabel Celis ήταν μόλις έξι ετών εξαφανίστηκε από το δωμάτιο της το πρωινό του Σαββάτου, ο πατέρας της που είδε τον κρεβάτι της κόρης της άδειο, ειδοποίησε αμέσως την αστυνομία, η οποία από το 2012 δεν έχει σταματήσει να ερευνά τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 6χρονης.

Τραγικό τέλος είχε η εξαφάνιση της 6χρονης Isabel Celis από το δωμάτιο της, η αστυνομία της Αριζόνας, την Παρασκευή (31/03), επιβεβαίωσε ότι εντόπισε ανθρώπινα υπολείμματα σε μία απομακρυσμένη περιοχή. Οι εξετάσεις DNA έδειξαν ότι ο σκελετός ανήκει στην άτυχη 6χρονη.

Η εξαφάνιση της μικρής από την Tucson της Αριζόνας είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε όλα τα αμερικανικά Μέσα το 2012, και πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να παρομοιάσουν την εξαφάνιση με αυτή της μικρής Μαντλίν, που εξαφανίστηκε πριν 10 χρόνια από πορτογαλικό θέρετρο.

Isabel Celis 1

Οι γονείς είχαν βάλει την 6χρονη για ύπνο στις 11 το βράδυ της Παρασκευής, αλλά όταν ο μπαμπάς της πήγε να την ξυπνήσει το επόμενο πρωινό δεν την βρήκε στο κρεβάτι της. Η Αστυνομία είχε ανακοινώσει τότε βρήκαν σημάδια παραβίασης στο παράθυρο της μικρής, ενώ ένας γείτονας είχε καταθέσει ότι γύρω στις 6 το πρωί είχε ακούσει ένα σκυλί να γαβγίζει δυνατά και αντρικές φωνές.

Ο σερίφης Magnus δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το πτώμα της μικρής, ενώ αρκέστηκε στο να πει ότι δεν οδηγήθηκαν τυχαία στο σημείο. Πρόσθεσε ότι προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη για την υπόθεση.

Η οικογένεια αμέσως μετά την δημοσιοποίηση της είδησης έβγαλε ανακοίνωση, ευχαριστώντας όλους όσοι τους στήριξαν και λέγοντας ότι θέλουν να θρηνούσουν το χαμό του παιδιού τους αθόρυβα.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων