ΚΟΣΜΟΣ

Σοκ: Βιντεοσκοπούσε την οικιακή βοηθό της την ώρα που εκείνη κρεμόταν στο κενό! (vid)

Σοκ: Βιντεοσκοπούσε την οικιακή βοηθό της την ώρα που εκείνη κρεμόταν στο κενό! (vid)

Την βιντεοσκοπούσε αλλά δεν που άπλωσε το χέρι της να τη βοηθήσει!

Μια γυναίκα συνελήφθη από την αστυνομία του Κουβέιτ επειδή κατέγραψε σε βίντεο την οικιακή της βοηθό από την Αιθιοπία την ώρα που η τελευταία κρεμόταν από τον έβδομο όροφο κτηρίου, χωρίς να προσπαθήσει να τη βοηθήσει.

Η γυναίκα κατέγραψε την οικιακή βοηθό να προσγειώνεται σε μια μεταλλική τέντα και να επιβιώνει και στη συνέχεια ανάρτησε το βίντεο στα social media, σύμφωνα με την εφημερίδα Al-Seyassah.

Στο βίντεο που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται η γυναίκα να κρέμεται έξω από το παράθυρο και να προσπαθεί να κρατηθεί με το ένα της χέρι, παρακαλώντας για βοήθεια. Πιθανότατα η οικιακή βοηθός επιχείρησε να αυτοκτονήσει, αλλά στη συνέχεια άλλαξε γνώμη όταν βρέθηκε αντιμέτωπη με τον θάνατο, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Η γυναίκα που κρατά την κάμερα ακούγεται να λέει: «Τρελή, έλα πίσω». Η οικιακή βοηθός φώναζε «κράτα με, κράτα με», πριν το χέρι της γλιστρήσει και πέσει.

Ασθενοφόρο που έφτασε στο σημείο μετέφερε τη γυναίκα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε σπάσει το χέρι της και έφερε τραύματα στο πρόσωπο.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο! (Προσοχή σκληρές εικόνες)

Σχετικές ειδήσεις