ΚΟΣΜΟΣ

Βραζιλία: Η μυστηριώδης εξαφάνιση φοιτητή και οι θεωρίες συνωμοσίας (pics+vid)

Βραζιλία: Η μυστηριώδης εξαφάνιση φοιτητή και οι θεωρίες συνωμοσίας (pics+vid)

Στο δωμάτιό του βρέθηκαν παράξενα διαγράμματα, εκατοντάδες λέξεις και ένα άγαλμα φιλοσόφου του 16ου αιώνα.

Θεωρίες συνωμοσίας έχει προκαλέσει η εξαφάνιση ενός φοιτητή στη Βραζιλία, καθώς στο δωμάτιό του βρέθηκαν μια σειρά από παράξενα γραπτά και ένα άγαλμα φιλοσόφου του 16ου αιώνα που είναι διάσημος για τις θεωρίες του σχετικά με το άπειρο του σύμπαντος.

Ο 24χρονος Bruno Borges έχει εξαφανισθεί από τη Δευτέρα 27 Μαρτίου, μυστηριωδώς, μετά από ένα οικογενειακό δείπνο στην πόλη του Ρίο Μπράνκο. Η εξαφάνιση του φοιτητή ψυχολογίας προκάλεσε το διεθνές ενδιαφέρον μετά το υλικό που βρέθηκε στο δωμάτιό του και δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο.

Βίντεο δείχνει τους τοίχους και το δάπεδο του δωματίου «επενδεδυμένα» με εκατοντάδες χιλιάδες λέξεις ενός κειμένου, καθώς και παράξενα διαγράμματα.

Το πιο περίεργο εύρημα του δωματίου είναι το μεγάλο άγαλμα του φιλοσόφου της ιταλικής Αναγέννησης Giordano Bruno, ο οποίος ήταν γνωστός για τις θεωρίες του σχετικά με το άπειρο του σύμπαντος και την ύπαρξη εξωγήινης ζωής. Πολλοί άνθρωποι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σημείωσαν την φυσική ομοιότητα του Borges με τον Bruno.

Η εξαφάνιση του φοιτητή έγινε για πρώτη φορά αντιληπτή από τον πατέρα του που μπήκε στο δωμάτιο του, το οποίο ήταν πάντα κλειδωμένο, και είδε μέσα τα ευρήματα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε το βίντεο!

Σχετικές ειδήσεις