ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες σε σχολείο στην Καλιφόρνια (videos+pics)

Πυροβολισμοί με νεκρούς και τραυματίες σε σχολείο στην Καλιφόρνια (videos+pics)

Δύο ενήλικες σκοτώθηκαν και δύο άνθρωποι, πιθανόν μαθητές, τραυματίστηκαν από σφαίρες όταν ξέσπασαν πυροβολισμοί εντός μιας τάξης σήμερα στις 10.30 τοπική ώρα (10/04) σε δημοτικό σχολείο της νότιας Καλιφόρνιας, έγινε γνωστό από την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία.

Ο ένοπλος που άνοιξε πυρ σε ένα δημοτικό σχολείο στο Σαν Μπερναρντίνο στην Καλιφόρνια πυροβόλησε και σκότωσε μια ενήλικη γυναίκα σε μια τάξη, κατόπιν έστρεψε το όπλο εναντίον του και αυτοκτόνησε, γνωστοποίησαν οι αρχές σήμερα, προσθέτοντας ότι δεν πιστεύουν πως τα δύο παιδιά που τραυματίστηκαν ήταν στο στόχαστρο του δράστη.

Το δημοτικό σχολείο εκκενώθηκε και οι μαθητές μεταφέρθηκαν στο διπλανό λύκειο.

Στα πλάνα που μετέδωσαν αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα από την περιοχή διακρίνονται οι μαθητές να περπατούν ο ένας πίσω από τον άλλο στον περίβολο του σχολείου.

North Park Elementary School

Το περιστατικό με τους πυροβολισμούς, που φαίνεται να σχετίζεται με μια ενδοοικογενειακή διαμάχη, σημειώθηκε στην πόλη του Σαν Μπερναρτίνο που δεν έχει ξεπεράσει το σοκ της επίθεσης της 2ας Δεκεμβρίου του 2015 με 14 νεκρούς και 21 τραυματίες, όπου ένα ζευγάρι, που είχε ριζοσπαστικοποιηθεί, άνοιξε πυρ κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικης εκδήλωσης σε κέντρο για ασθενείς με αναπηρία.

Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος είχε χαιρετίσει την επίθεση, αποκαλώντας τους δράστες «στρατιώτες» της.

school

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Skynews,ΒΒC

Σχετικές ειδήσεις