ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Έχουν τρία ζευγάρια διδύμων, με την ίδια μέρα γενέθλια

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Έχουν τρία ζευγάρια διδύμων, με την ίδια μέρα γενέθλια

Η Κάρι Κοσίνσκι ονειρευόταν πάντα να αποκτήσει μια μεγάλη οικογένεια. Όταν λοιπόν οι γιατροί της είπαν ότι δεν μπορούσε να κάνει παιδιά, απογοητεύτηκε.

Όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια… Τον Ιούλιο του 2013, μια γνωστή της, επικοινώνησε μέσω facebook μαζί της, ρωτώντας την αν την ενδιέφερε να υιοθετήσει το παιδί που περίμενε. Δεν ήξερε τότε ότι κυοφορούσε δίδυμα.

Οι δύο γυναίκες συμφώνησαν και λίγο αργότερα η Κάρι έμαθε ότι θα αποκτούσε δίδυμα. Στις 28 Φεβρουαρίου του 2014, γεννήθηκαν η Ανταλίν και η Κένα.

Την επόμενη χρονιά, η ίδια γυναίκα, επικοινώνησε εκ νέου με την Κάρι και το σύζυγό της και τους είπε ότι δεν μπορούσε να φροντίσει τα μεγαλύτερα δίδυμά της, την Τζέι Τζέι και την Σι Σι (γεννημένα και αυτά 28 Φεβρουαρίου, αλλά το 2013). Το ζευγάρι προσφέρθηκε να τα υιοθετήσει.

Τέλος, πέρυσι, η Κάρι έφερε στη ζωή δύο ακόμα δίδυμα μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Και ναι, γέννησε στις 28 Φεβρουαρίου!

Στατιστικά, όλα αυτά είναι σχεδόν απίθανο να συμβούν και η οικογένεια δεν μπορεί ακόμα, τόσο καιρό μετά, να το πιστέψει.

«Δεν υπάρχει ούτε μια στιγμή πλήξης στο σπίτι μου», δηλώνει η Κάρι και ξεκαθαρίζει ότι τίποτα από αυτά δεν ήταν προγραμματισμένο.

«Και οι τρεις γέννες, ήταν επείγουσες καισαρικές», εξηγεί η Κάρι και τονίζει ότι τα δίδυμα που έφερε η ίδια στη ζωή, γεννήθηκαν στις 24 εβδομάδες της κύησης. «Δεν είχα σχεδιάσει να γεννήσω στις 24 εβδομάδες», ξεκαθαρίζει.

Σχετικές ειδήσεις